Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ανέκδοτο

Ενας τύπος στο μπαρ παιρνει ένα ουισκι.Το πινει,κοιταζει στην τσεπη του πουκαμίσου του και παιρνει και 2ο.Το πινει,ξανακοιταει στην τσεπη και παιρνει 3ο.Ο μπάρμαν,απορημένος, τον ρωτάει:-Ακου φίλε.Θα σου βαζω ουισκι όλη τη νύχτα.Θα μου πεις γιατί κοιτάζεις στην τσέπη του πουκαμίσου σου,πριν παραγγείλεις; -Έχω μια φωτογ...

αστυνομικά νέα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας 5 δόκιμοι αστυφύλακες μετά από συμπλοκή μεταξύ τους σε μπαρ της Κομοτηνής, για ασήμαντη αφορμή. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι 4 δόκιμοι αστυφύλακες που ήταν μαζί στο μπαρ, διαπληκτίστηκαν με τον 5ο που βρισκόταν επίσης εκεί, αλλά σε άλλη παρέα, μαζί με δύο φίλους του, για πειράγματα που είχαν σχέση με την καταγωγή τους. Συγκεκριμένα οι 4 που κατάγονται από τη Λαμία άρχισαν να ειρωνεύονται τον 5ο ο οποίος είναι ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τους δύο φίλους του, επίσης ομογενείς, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή. Οι συμπλεκόμενοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν υπέβαλαν μηνύσεις μεταξύ τους. Ωστόσο, σε βάρος των 5 δοκίμων διατάχθηκε ένορκή διοικητική εξέταση με το ερώτημα της διαγραφής τους από τη σχολή.

πηγή : http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5gDhflLEga43tEZzM87HFiJXa8RiQ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ.....!!!!!!

http://img.pathfinder.gr/clubs/files_3/132329/6.swf

Χιλή

8,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ έπληξε το πρωί την χιλή ο σεισμός ήταν αισθητός και στην αργεντινή, οι νεκροί είναι μέχρι στιγμής γυρω στους 100 και υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθούν.
όσο για το τσουνάμι που ακούγεται από όλα τα μ.μ.ε. είναι μία ακόμα αερολογία αφού δεν είναι δυνατόν να χτυπήσει την γύρω περιοχή το τσουνάμι επειδή δεν υπαρχει κάποιο νησί σε ικανή απόσταση το οποίο θα πλήγει με μεγάλο κύμα!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


An American is talking with a Greek.

The American says:

In the USA we have
Barack Obama,

Steve Wonder,

Bob Hope and

Johnny Cash.

the Greek replies: 

In Greece we have
George Papandreou,
No Wonder,
No Hope and
No Cash.  




πηγή:   http://aboutmylamia.blogspot.com/    και κεντρική πηγή : ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ
βάσει του παρακάτω άρθρου, ας  πούμε 2 λόγια, πρώτον να γνωρίζεται ότι το ταξίδι του Παπανδρέου στην Αμερική ήταν να γίνει μέσα Δεκεμβρίου, αλλά ο πλανητάρχης είχε άλλες προτεραιότητες, και είχε προγραμματιστεί από τότε, για μέσα μαρτίου.Έξάλλου στο τραπέζι θα ήταν τότε και το θέμα της κατάργησης της αμερικάνικης βίζας για τους έλληνες πολίτες που ακούγεται από το 2007.Όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους στα μέσα Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε από το πασόκ το προσχέδιο νόμου για τις ελληνοποιήσεις των παιδιών των μεταναστών, αυτό όμως δεν άρεσε στηνν αμερική και αποφάσισε να δώσει μία παράταση μέχρι να βρεθεί μία λύση, επειδή ελληνοποίηση μεταναστών σε συνδυασμό με την κατάργηση της βίζας θα άναβε και το πράσινο φως για την εισβολή πολλών ελληνοποιημένων αλλοδαπών στις Η.Π.Α.
Αυτό θα είναι ένα κύριο θέμα συζήτησης από τον Έλληνα πρωθυπουργό, που θα γίνει εκτός απροόπτου τον μάρτιο.
 Τώρα για το κύριο θέμα του μπαράκ ας μην είμαστε και σίγουροι!

Επίσκεψη Παπανδρέου στον Λευκό Οίκο


      Πρόσκληση στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και τον Λευκό  Οίκο  απευθύνει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.
      Όπως  μετέδωσε το Mega, η επίσκεψη προγραμματίζεται για τις 9 Μαρτίου, ενώ αμερικανοί αξιωματούχοι σημειώνουν ότι η Ουάσιγκτον θέλει να στηρίξει πολιτικά την Αθήνα και την ελληνική κυβέρνηση, που βρίσκεται στη δίνη πιέσεων για την οικονομία.
      Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η Ουάσινγκτον είχε «παγώσει» την πρόσκληση προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς το Πεντάγωνο έκρινε πως η Ελλάδα είχε εξαπατήσει τις συμμαχικές δυνάμεις σχετικά με την αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στο Αφγανιστάν.
      Πάντως, στην ατζέντα που έχει ετοιμαστεί από αμερικανικής πλευράς κορυφαία θέση καταλαμβάνουν το κλείσιμο του  θέματος της ονομασίας της  ΠΓΔΜ, οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και η άμεση έναρξη συζητήσεων με την Τουρκία για το Αιγαίο.

πηγή : http://www.koutipandoras.gr

εικόνες

ας θυμίσω ότι σε λιγότερο από μήνα έχουμε και την εθνική μας εορτή !

ANEΚΔΟΤΟ για φιλάθλους

συζήτηση φίλων αντίπαλων ομάδων:
- έχεις βγάλει σχολείο;
- ναι, εσύ τι λες!
- εκεί στο σχολείο, δεν κάνατε και γεωγραφία;
- ναι, κάναμε ε και;
- εκεί δεν έκανες και βιολογία;
- ναι, εννοείται.
- εκεί δεν έμαθες και για τα ζώα
- ναι
- ε, τότε τί...................

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τηλ : 6942551213, 6944965803 & 2108310359

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣΟ ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ http://palaixthon.wordpress.com/ (Παλλάδος 21, στόν 3ο ὄροφο, ἐπί τῆς πλατείας Ψυρρῆ πλησίον τοῦ σταθμοῦ τοῦ ΗΣΑΠ καί Μετρό στήν στάσι "Μοναστηράκι") ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/02/2010 ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΤΟΥΣΑ http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=11164 ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΈΝΓΚΕΛΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.......................

ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ!

το πασόκ με την τακτική που ακολουθεί θα αναγκάσει και άλλες πατριωτικές δυνάμεις να μπουν στο παιχνίδι και τότε η υπόθεση θα είναι χακί
έτσι όπως πάει ο πράσινος δικτάτορας, θα γίνει τόσο μισητό το κόμμα του, που ούτε εμφύλιο δε θα μπορέσει να προκαλέσει (είναι στις βλέψεις του ο εμφύλιος για αποσταθεροποίηση, αυτό προκαλεί το ρατσισμό τεχνηέντως)http://makelio.blogspot.com/2010/02/blog-post_4151.html

Ο Χρυσοχουντίδης !!! έβαλε μπουρλότο στα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ !!! άνω κά

απεργία

Απεργούν άκουσα οι περιπτεράδες την τρίτη,όχι αυτών που φαίνονται στη φωτογραφία.Τα καινούργια,που ειναι σαν πολυκαταστήματα.Θα το δούμε και αυτό!Άντε για να παίρνουν σειρά και τα νήπια να μαθαίνουν και αυτά!