Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τηλ : 6942551213, 6944965803 & 2108310359

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣΟ ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ http://palaixthon.wordpress.com/ (Παλλάδος 21, στόν 3ο ὄροφο, ἐπί τῆς πλατείας Ψυρρῆ πλησίον τοῦ σταθμοῦ τοῦ ΗΣΑΠ καί Μετρό στήν στάσι "Μοναστηράκι") ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/02/2010 ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΤΟΥΣΑ http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=11164 ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΈΝΓΚΕΛΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.......................
ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ
ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΠΗΓΗ:
http://palaixthon.ath.cx/mathimata.htm

Ομιλία Μάκη Βορίδη στη Νέα Μάκρη
Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ κ. Μάκης Βορίδης θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση για την ιθαγένεια και τη μετανάστευση στη Νέα Μάκρη την Παρασκευή 26/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νέας Μάκρης στις 19:00 το απόγευμα.
http://voridis.gr/?q=node/541

Ομιλία Μάκη Βορίδη στο Ναύπλιο για την ιθαγένεια και τη μετανάστευση
Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ κ. Μάκης Βορίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η Ν.Ε. ΛΑΟΣ Αργολίδας. Η ομιλία με θέμα «ιθαγένεια και μετανάστευση» θα λάβει χώρα στις 19:00 το απόγευμα στο «ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ» (Πλατεία Συντάγματος), στο Ναύπλιο.
http://voridis.gr/?q=node/542

Διατήρηση των θρησκευτικών συμβόλων στις σχολικές αίθουσες και στους άλλους δημόσιους χώρους
Το Ελληνικό Σύνταγμα αναφέρει τα παρακάτω: «Ως επικρατούσα θρησκεία αναγνωρίζεται η της Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας ενώ παράλληλα καθορίζεται ως «ανεκτή» και κάθε άλλη «γνωστή» θρησκεία», «η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό …την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης»
Εμείς οι Έλληνες έχουμε την Iερή υποχρέωση να διαφυλάξουμε την πίστη μας, όπως μας την παρέδωσαν οι Άγιοι Πατέρες μας.
Η ψηφοφορία είναι απλή αλλά σημαντική, μη διστάσετε.
Ας ψηφίσουμε όλοι για τη διατήρηση των θρησκευτικών συμβόλων σε σχολικές αίθουσες και δημόσιους χώρους.
http://gopetition.com/online/34150.html &http://eatheia.blogspot.com/2010/02/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: