Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΟΑΣΕ: "Να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γκιόλια"


Έκκληση στις ελληνικές αρχές να εργαστούν ώστε να προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, απήθυνε ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

"Ζητούμε από τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν ότι η δολοφονία αυτή θα ερευνηθεί γρήγορα και εξονυχιστικά και ότι η κοινή γνώμη θα ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις", δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΟΑΣΕ, Ντούνια Μιγιάτοβιτς.

Οπωσδήποτε δημιουργεί εντύπωσαη και δεν περιποιεί τιμή στην Ελλάδα που ο ΟΑΣΕ ασχολείται μαζί μας για ένα τέτοιο θέμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Oι πολίτες είναι ανίσχυροι μπροστά στον... ΔΙΑΣ;"


"Ας μαζέψει κάποιος τις συμμορίες (ομάδες) ΔΙΑΣ από του Ζωγράφου!

Αυτοί δεν είναι για την προστασία του πολίτη, αλλά για την παρενόχληση του πολίτη.
Δεν μπορούν να ενοχλούν διαρκώς τον κόσμο με ελέγχους λες και είναι ύποπτοι για φόνο! Και κάνοντάς το μάλιστα με την πλέον αληταράδικη συμπεριφορά...

197 αστυνομικοί ακατάλληλοι να κρατάνε όπλο!


ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Και όμως, 197 αστυνομικοί κρίθηκαν ακατάλληλοι για να φέρουν όπλο, μετά από ψυχολογικά τεστ που έγιναν στην αστυνομία. 197 άνθρωποι, είχαν άδεια να οπλοφορούν χωρίς να μπορούν να το χειριστούν.Το κακό είναι ότι κατά 90% αυτά τα τεστ θα γίνουν πάλι σε... 10 χρόνια...Πόσα ατυχήματα και...

"«Kαπέλο» 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τις φετινές μεταθέσεις του στρατιωτικού προσωπικού. Tελικώς στην ξέρα έπεσε η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας να περιορίσει τα λειτουργικά έξοδα στις μεταθέσεις προσωπικού του 2010...

"Να λέγονται και τα καλά!"



"ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ- ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ...

Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές στο Ασφαλιστικό, λέει ο Γ.Πεταλωτής


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Αθήνα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής διέψευσε, τη Δευτέρα, τα σενάρια για ενδεχόμενο νέων αλλαγών στο Ασφαλιστικό.

Ο κ. Πεταλωτής είπε ότι το νομοσχέδιο μόλις ψηφίστηκε και ήδη «έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να είναι βιώσιμο και κατά το δυνατόν δίκαιο, συνεπώς δεν υπάρχουν ζητήματα περαιτέρω επεξεργασίας του και αλλαγής του».

κοιτα τι εκανες!!!!



αφιερωμένο εξαιρετικά!!!!!!!!!!

Και νέο θαύμα αλά Ρεπούση


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

«ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΣ YΜΙΑ...»
Γράφουν στο βιβλίο «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία» της Γ΄ Γυμνασίου!
Απίστευτο δώρο στην Τουρκία!
Ο... συνωστισμός στη Σμύρνη, της κυρίας Ρεπούση, στο περιβόητο βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, που αναγκάστηκε η κυβέρνηση Καραμανλή, μετά τον γενικό ξεσηκωμό,...

Τουρκία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος 196 ατόμων


Η τουρκική δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 196 ατόμων, εκ των οποίων ορισμένοι στρατιωτικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται εδώ και αρκετούς μήνες για την απόπειρα ανατροπής, το 2003, της ισλαμικής κυβέρνησης.

Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και είναι αποτέλεσμα της έρευνας που άρχισε τον περασμένο Φεβρουάριο, με αφορμή τις συλλήψεις στρατιωτικών.

"Πόθεν έσχες" για τους διευθυντές που ανήκουν στο ΕΣΥ


"Πόθεν έσχες" θα πρέπει να υποβάλουν στο εξής οι διευθυντές και συντονιστές διευθυντές που υπηρετούν στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο νομοσχεδιο για την αναβάθμιση του ΕΣΥ.

Στο μεταξύ άρχισε τη Δευτέρα η πενθήμερη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών οι οποίοι αντιδρούν στην ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ






Τους είχαν προειδοποιήσει τους δημοσιογράφους από τον Φεβρουάριο του 2009, αλλά αυτοί έκαναν την πάπια με τον ελληνικό τρόπο: ¨Έλα μωρέ χαλαρά μόνο μπάτσους χτυπάνε". Να δούμε ένα απόσπασμα από την προκύρηξη: «τελεσίγραφο για τους δημοσιογράφους-μηχανές του φόβου, που βρίσκονται στο απυρόβλητο και παραπληροφορούν, υποβιβάζοντας τον κώδικα των συμβάντων (....) ώστε ο λοιμός σε μια αφρικανική χώρα να συμβαίνει παράλληλα με την τελευταία επίδειξη μόδας του Versace». Λόγια της "Σέχτας" που προειδοποιούσε τους δημοσιογράφους από την επίθεσή τους στο ALTER.

Υπηρεσία των ΗΠΑ έκλεισε 70.000 blogs


Το λαβαμε απο: teledatanews.blogspot.com

Σύμφωνα με την Reawriteweb, κάποια κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που παραμένει άγνωστη ακόμα απαίτησε και πέτυχε να διακόψει την πρόσβαση στο διαδίκτυο της εταιρείας Blogetery που παρέχει φιλοξενία σε πάνω από 70.000 blogs.

Όλα είχαν προ πολλού σχεδιαστεί


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com



Γράφει η Ιδεοπηγή.

Την εποχή Σημίτη, όσοι μιλούσαμε για ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με τους νεοταξίτες, μας έλεγαν κομμουνιστές ή γραφικούς. Φυσικά, απ’ όσους μας κατηγόρησαν τότε, κανένας σήμερα δεν έχει την παλικαριά να μας ζητήσει συγνώμη. Όλοι λούφαξαν στη σιγουριά της «καρέκλας» και απολαμβάνουν το φραπέ τους στο κολωνάκι. Εμείς τραβάμε τα βάσανα του Ιώβ. Δεν θελήσαμε να εξαργυρώσουμε τα πιστεύω μας με θεσούλες και γλείψιμο αρχόντων για αποκατάσταση. Τώρα μας κατηγορούν ότι γκρινιάζουμε γιατί μείναμε στην «απ’ έξω».

ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEGA


Το MEGA δίχνει με το δελτίο ειδήσεών του ότι θέλει να ρίξει αλλού το μπαλάκι για το ποιός είναι ο "κακός" και αυτός δεν είναι άλλος παρά η Αστυνομία! Το παίζουν "καλοί" στους τρομοκράτες τώρα που είδαν πως είναι να σκοτώνουν δικό τους άτομο, μετά τις απειλές από τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Υποκρισία!

52 άνθρωποι πνίγηκαν στην Πολωνία


Πενήντα δύο άνθρωποι, πνίγηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πολωνία, όπου η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές, έφτασε τους 36 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις Αρχές βασική αιτία πνιγμού είναι το αλκοόλ.
«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό. Οι Κυριακές είναι ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες. Την προηγούμενη Κυριακή πνίγηκαν 28 άνθρωποι, ένα θλιβερό ρεκόρ για τη φετινή χρονιά» δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο η Γκραζίνα Πουσάλσκα, εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής αστυνομίας και πρόσθεσε «τον Ιούλιο πνίγηκαν 189 άνθρωποι, δηλαδή κατά μέσο όρο 10 άνθρωποι την ημέρα».
Από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις αρχές, 395 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πνιγμό. Η εκπρόσωπος Τύπου τόνισε ότι το αλκοόλ είναι ανάμεσα στις βασικές αιτίες. Ατυχήματα στο νερό συμβαίνουν κυρίως όταν οι άνθρωποι κολυμπούν στη φύση χωρίς επίβλεψη, πολύ συχνά σε ποταμούς, όπου τα ρεύματα είναι δυνατά και το παγωμένο νερό προκαλεί θερμικό σοκ.
πηγη:star.gr

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ




Δύο ληστείες σημειώθηκαν εκατέρωθεν στην Αγροτική και Εθνική τράπεζα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, σήμερα 14:35, την ώρα ακριβώς που έκλειναν οι τράπεζες. Δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού με 2 άτομα η κάθε μία, πήραν μέρος στις ληστείες. Και οι δύο τράπεζες έχουν ελειπή μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή τέτοιου είδους ενεργειών κάτι που το πληρώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μήνες περίπου που τις είχαν ξαναληστέψει. Να δούμε πότε και αν θα βάλουν μυαλό οι διευθυντές των τραπεζών! Υπάρχει και κόσμος μέσα στις τράπεζες που δεν γουστάρει να τρομοκρατείται και από την αδιαφορία των τραπεζών!

«Μένει» από ρευστότητα η αγορά



Την αδυναμία των τραπεζών να διοχετεύσουν ρευστό στην αγορά και ειδικότερα στις επιχειρήσεις τόνισε η Υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, εντοπίζοντας σοβαρά προβλήματα στα προβλήματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του συμβολαίου στήριξης των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα την παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων 2010-2013», εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανέφεραν στην Υπουργό ότι επιβάλλεται να αλλάξει η φορολογική πολιτική εις βάρος των επιχειρήσεων οι οποίες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της οικονομικής δυσκινησίας της αγοράς.
πηγη:star.gr

"Ηπια" κριτική από Ν.Δ. και ΚΚΕ για την κυβερνητική αδράνεια έναντι της Άγκυρας



Σε κριτική, μάλλον ήπια, για την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης έναντι των τετελεσμένων γεγονότων που δημιουργεί η Τουρκία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, σε βάρος της Ελλάδας, προχώρησαν Ν.Δ. και ΚΚΕ. Περισσότερο "άνευρη" η κριτική που ασκήθηκε από τη Ν.Δ.: «Η πολιτική των δημοσίων σχέσεων με την Τουρκία, του κ. Παπανδρέου, παράγει μεν φωτογραφικά στιγμιότυπα και εικόνες για τηλεοπτική κατανάλωση, αλλά δεν αποδίδει θετικά αποτελέσματα για το συμφέρον της Ελλάδας», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τις τελευταίες κινήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο.

Φ.Κάστρο: "Ο Ομπάμα δεν μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο με το Ιράν"


Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας, Φιδέλ Κάστρο εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα δεν έχει πλέον την δυνατότητα ή την πρόθεση να σταματήσει μία ένοπλη σύγκρουση με το Ιράν, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πυρηνική καταστροφή.

Συνάντηση Παπούλια με υφυπουργό Υποδομών


Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης, προκειμένου να τον ενημερώσει για το σχέδιο της κυβέρνησης για την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Σηφουνάκης επισήμανε ότι το σχέδιο αφορά, τόσο τη δημιουργία πρότυπων δρόμων και πεζοδρομίων, όσο και την εκπαίδευση στην οδήγηση, αλλά και τη δρομολόγηση πλάνου, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, για τη συνολική αντιμετώπιση του θέματος σε όλη την επικράτεια.

Oι ακατάλληλες ακτές σε Αθήνα - Πειραιά


Ακατάλληλες για κολύμβηση έκρινε το υπουργείο Υγείας ορισμένες ακτές στην Αττική. Η υπουργος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε σχετική απόφαση σύμφωνα με την οποία απαγορευεται η κολύμβηση, μεταξύ άλλων, σε όλα τα λιμάνια και μαρίνες, σε όλη τη περιοχή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και το Πέραμα, από τον Σκαραμαγκά μέχρι και την παραλία Ασπροπύργου, στην παραλία Μεγάρων από προβλήτα έναντι ελικοδρομίου μέχρι την πλαζ Μεγάρων, καθώς και στο μικρό όρμο της προβλήτας έναντι του ελικοδρομίου και της παραλίας της Πάχης Μεγάρων.

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.....ΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ..

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...............

ΔΕΙΤΕ.....


ΣΕ ΛΙΓΟ......
ΣΤΙΣ 17:15 ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.......

Τα «φανερά μυστικά» στο Βεάκειο


Ο - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Νόστος», του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, διοργανώνει και εφέτος συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το Στέφανο Κορκολή.

Η μουσική συνάντηση που πέρυσι έγινε σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, η παράσταση που άγγιξε μελωδικά τις αισθήσεις μας και μάγεψε όλους όσους την είδαν λίγο διαφοροποιημένη τον χειμώνα που μας πέρασε, έρχεται να μας απογειώσει την Τετάρτη (21 Ιουλίου) στις 21.30, στο Βεάκειο Θέατρο, για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ "Νόστος".

Τα όπλα της δολοφονίας δείχνουν «Σέχτα»


Στην τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» παραπέμπουν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Σωκράτης Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τους κάλυκες από δυο εννιάρια πιστολιά, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση, στην επίθεση στο Αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλό, στην επίθεση στο Αlter και στην δολοφονία του ειδικού φρουρού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η "ΚΑΛΗ"ΛΑΜΙΑ....


απο τον Πολιτιστικο Συλλογο Αμφιθεας Λαμιας

Εκδηλωση-αφιερωμα στον ποιητη,στιχουργο και πεζπγραφο Μιχαλη Γκανα,διοργανωσε ο Πολιτιστικος Συλλογος Αμφιθεας,σε συνεργασια με το Πανεπιστημιο Στερεας Ελλαδας,το 1ο και 4ο Γενικο Λυκειο και το Βιβλιοπωλειο Οιωνος...Συγχαρητηρια και απο τη πλευρα μας για αυτου του ειδους τις εκδηλωσεις....

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ.....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Τι μπορει να πει κανεις…;Μονο σκορπια λογια....Ενα σοκαριστικο γεγονος.....Πολλες οι φημες,μια η αληθεια....Ενας ανθρωπος νεκρος....Ακομη....Ολοι οι πολιτικοι αποποιουνται το μεγεθος της διαπλοκης στη χωρα και χρειαζεται αιμα για να φωναξει ότι εδώ είναι παρουσα σε κάθε βημα....Σε κάθε στενο...Σε κάθε πολη...

«Με βάση το δημόσιο συμφέρον η πρόταση Σάλλα»


Η κυβέρνηση εξετάζει την πρόταση της τράπεζας Πειραιώς με βάση τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος και τη βιωσιμότητα του τραπεζικού συστήματος, τόνισε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας σε ημερίδα της Eurobank.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα και προανήγγειλε μια ανοικτή διαδικασία με χαρακτηριστικά απόλυτης διαφάνειας

Ο υπουργός συναντήθηκε την Τρίτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον οποίο ενημέρωσε για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Αρνητική τοποθέτηση Έρογλου στις προτάσεις Χριστόφια


Αρνητικά αντέδρασε ο Ντερβίς Ερογλου στο πακέτο προτάσεων τριών ενοτήτων, που δημοσιοποίησε ο Πρόεδρος Χριστόφιας στις 15 Ιουλίου, για προώθηση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Σε σχέση με την πρώτη ενότητα, για διασύνδεση του περιουσιακού με τις εδαφικές αναπροσαρμογές και το θέμα των εποίκων, ο Ντερβίς Ερογλου δήλωσε ότι από την ημέρα που άρχισαν οι συνομιλίες, η ελληνοκυπριακή πλευρά καταβάλλει προσπάθειες για διασύνδεση του περιουσιακού με άλλα κεφάλαια και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λανθασμένη την προσπάθεια.

Και εκτός της δεσμευμένης περιοχής κινείται το "Πίρι Ρέϊς"!


Σε περίεργη κίνηση 30 περίπου μίλια εκτός της δεσμευμένης περιοχής νοτιοανατολικά της Ρόδου, προχώρησε πριν λίγες ώρες το «Πίρι Ρέϊς».

Η κίνηση αυτή δεν μπορεί να ερμηνευεθί από ελληνικής πλευράς και ούτε κατά διάνοια φυσικά να ζητηθεί από την Άγκυρα να την εξηγήσει: Έτσι ή αλλιώς η όλη κίνηση του ερευνητικού σκάφους από την Παρασκευή το βράδυ εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, υπό νορμάλ συνθήκες είναι casus belli για μία χώρα που θέλει να έχει αξιόπιστη πολιτική αποτροπής.

Η Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ιρλανδίας


Ο οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιρλανδίας στο Aa2 από το Aa1.

"Η υποβάθμιση οφείλεται κυρίως στην σταδιακή, αλλά σημαντική απώλεια

Νέα προθεσμία έλαβε ο Γ. Αγγέλου


Νέα προθεσμία φέρεται να έλαβε ο Γιάννης Αγγέλου, διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Φέρεται να προσήλθε στην ανακρίτρια νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αλλα μέχρι στιγμής απο καμία πηγή δεν έχει διαρρεύσει η ημερομηνία της ολιγοήμερης προθεσμίας, κάτι που δεν συνηθίζεται σε καμία περίπτωση.
πηγη:skai.gr

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ.....


πηγη:salonica-press.blogspot.com

E-MAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ : Η βία δεν θα περάσει‏


Για άλλη μια φορά χύθηκε αίμα. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που σκοτώθηκε ένας αστυνομικός από μια βόμβα που κατάφερε να περάσει όλα τα συστήματα μέχρι το γραφείο του υπουργού. Τώρα ένας δημοσιογράφος και μάλιστα από αυτούς που δεν μασούσαν τα λόγια τους και ήξεραν πολλά για το πραγματικό βάθος της διαφθοράς στη χώρα μας.

Μαφιόζικο χτύπημα βλέπει η ΕΛΑΣ


Δεκατρείς σφαίρες δέχτηκε στο σώμα του από υποπολυβόλο όπλο, πιθανότατα Ούζι, o Σωκράτης Γκιόλιας στο καρτέρι θανάτου που του είχαν στήσει τρεις άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ηλιούπολη.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία που εμπλέκεται το οργανωμένο έγκλημα, καθώς οι δράστες δεν έλαβαν καμία προφύλαξη.

ΤΟ BLOG MΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ....


Θλιψη και αποτροπιασμο προκαλει το σημερινο συμβαν...Δεν θα εκφρασουμε τη καταδικη μας-που ειναι δεδομενη-σε τετοια συμβαντα και οφειλονται στο καλα συντηρημενο παρακρατος...Τα θερμα μας συλληπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος και στους συναδελφους του...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ.......
απο topsaxtiri.blogspot.com

Κρίση και δημιουργία


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Του Νίκου Κοτζιά

Όλοι οι μεγάλοι μας καλλιτέχνες, ιδιαίτερα ποιητές και συνθέτες, παρήγαν έργο σπουδαίο σε εποχές κοινωνικών και εθνικών κρίσεων. Έγιναν οι ποιητές της ρωμιοσύνης, της εργατικής πρωτομαγιάς, της Ελλάδας που όπου και να την αγγίξεις σε πονά. Οι μεγάλοι μας δημιουργοί αντιστάθηκαν στον αυταρχισμό της δεκαετίες του τριάντα. Στην τριπλή κατοχή και στην ξένη επέμβαση στη δεκαετία του σαράντα. Στον μαρασμό της δημοκρατίας της δεκαετίας του πενήντα και στην χούντα του 1967. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, έδωσαν ελπίδα στον λαό, ποίημα να διηγηθεί, στοίχο που τραγούδησε. Από

Σε λίγο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής


πηγη:troktiko.blogspot.com
Σε περίπου δυο ώρες θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης την οποία έχει αναλάβει ο Φίλιππος Κουτσιάφτης.

ΤΟ ksipnistere ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ....


ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
Η εν ψυχρω δολοφονία του Σωκράτη Γκιολια Αναστάτωσε όλοι την Ελλάδα... είναι φανερό πλέον για το που βαδίζουμε....Tα συλλυπητήριά μας και κουράγιο στην οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια . . . Το ksipnistere καταδικάζει την ενέργεια αυτή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του Σωκράτη καθώς και σε όλους τους συνεργάτες του....
ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ?

Με δύο όπλα σκότωσαν τον Σωκράτη


πηγη:troktiko.blogspot.com
Οι αστυνομικοί πλέον μιλάνε για δυο όπλα από τα οποία προήλθαν οι σφαίρες που σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια. Το ίδιο λένε και οι αυτόπτες μάρτυρες ότι δηλαδή οι πυροβολισμοί δεν ακούστηκαν από ένα όπλο αλλά από δύο.

Το γύρο του κόσμου κάνει η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

πηγη:ksipnistere.blogspot.com
απο:troktiko.blogspot.com



Αντίο Σωκράτη, Καληνύχτα Ελλάδα!

πηγη:troktiko.blogspot.com

ΨΕΜΜΑ GAP ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Ο πικρός απολογισμός ενός εθελοντή δασοπυροσβέστη


πηγη:trelokouneli.blogspot.com

"Αυτό είναι ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί σε κάποια εφημερίδα πρίν λίγα χρόνια..

Ο πικρός απολογισμός ενός εθελοντή δασοπυροσβέστη
- Θα ήθελα να ξεχάσω τα 3-4πρόβατα που δεν προλάβαμε να βγάλουμε από το μαντρί και τα ακούγαμε να φωνάζουν και εκείνο το σκυλάκι που παρέμεινε σιωπηλό και δεμένο μέχρι την στιγμή που πανικόβλητο κατάλαβε ότι δεν υπήρχε σωτηρία. Τα αφεντικά του έλειπαν διακοπές και κανείς δεν μας ειδοποίησε γι αυτό.

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό


Συνελήφθησαν την Κυριακή, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού δυο άνδρες 27 και 37 ετών για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Άνω Σούλι Γραμματικού Αττικής, ενώ ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στο Μικροχώρι-Βαρνάβα Αττικής.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας θα οδηγηθούν την Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία ο πρώτος του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια, και ο δεύτερος με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία και ψευδούς κατάθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από τσιγάρο που πέταξε ένας από τους συλληφθέντες.
πηγη:skai.gr