Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τέλος ο Βαλβέρδε???


Ακόμα μία ήττα γνώρισε η Βιγιαρεάλ που έχασε εντός έδρας με 2-0 από την Οσασούνα. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είχε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και υπήρχε έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας. Μετά και από αυτή την ήττα ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν για την Βιγιαρεάλ.

Η διοίκηση της ομάδας που στήριξε τον Βάσκο τεχνικό αναγκάστηκε το απόγευμα της Κυριακής να τον απομακρύνει από τον πάγκο, αφού δεν ήταν ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Έτσι ο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν για τον ισπανικό σύλλογο, ενώ το Σάββατο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία τόνιζε ότι δεν σκεφτόταν να φύγει. Τον πρόλαβε, όμως, η νέα ήττα της ομάδας του.

Νίκη επιτέλους


Δια πυρός κ σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός από την έδρα του Πανιωνίου με 0-1..Το γκόλ σημειώθηκε πολύ νωρίς από το 7ο λεπτό από τον Άγγλο ασθενή Μat Derbyshire..Ολα άλαξαν όταν ο Datolo αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο 51ο λεπτό..Από κει κ πέρα,όπως ήταν λογικό,ο Πανιώνιος πίεσε..Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τους 3 υπρπολύτιμους πόντους..

WHAT THE F#CK!!!!!!!!

σήμερα το πρωί είπα να δω την ταχύτητα της σύνδεσης μου (είχα το πρόγραμμα της vodafone το οποίο μεταφέρθηκε στην HOL με ταχύτητα 24mbps)
πάω και εγώ ο καημένος στη σελίδα του speedtest.net να δω τι γίνεται !!!
κάνω το τεστ και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!!!!!



ναι καλά βλέπετε είναι 68MBPS/SEC ενώ η ταχύτητα της σύνδεσής μου είναι 24mbps/sec!!!
το απίστευτο είναι ότι εκανα την μέτρηση τουλάχιστον 4 φορές και το χειρότερο αποτέλεσμα ήταν τα 28mbps/sec!!!!!