Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μόνο για μισθωτούς!



Μόνο για μισθωτούς!



Κατηγορίες μισθών. Βρες σε ποια κατηγορία ανήκει ο δικός σου!

Ο μισθός Κρεμμύδι
: Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις.
Ο μισθός Σύντροφος: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν
Ο μισθός Δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.
Ο Μισθός Ατλαντίδα: Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.
Ο Μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.
Ο μισθός Καταιγίδα: Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.
Ο μισθός Black Humor: Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.
Ο μισθός Προφυλακτικό: Σε ενοχλεί… αλλά σε σώζει.
Ο μισθός Ανήμπορος: Σ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.
Ο μισθός Έβερεστ: Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του...
Ο μισθός Πρόωρη εκσπερμάτιση: Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέπη σου, τελειώνει!!

Αν εδώ δεν βρήκες τον δικό σου μισθό, τότε μάλλον υπάρχουν και χειρότερα!!!

farmville

όταν στο facebook, πρωτοεμφανίστηκε το παιχνίδι farmville έκανε πάταγο! σχεδόν όλοι το παίζανε και με μανία, ήταν σαν να μας προετοίμαζαν για αυτό που πρόκειται να συμβεί να γίνουμε όλοι αγρότες και να κάνουμε μία φάρμα και να ζούμε από αυτή, πιστεύω ότι δεν είμαστε και πολύ μακριά!!!

pac-man

http://www.freepacman.org


αφιερωμένο από τη Google

Alors on dance

ένα τραγούδι που θα ακουστεί πολύ το καλοκαίρι!!!

Η WIND λανσάρει το 0.facebook.com, μια νέα έκδοση του Facebook για δωρεάν πρόσβαση από το κινητό


epr.gr Το 0.facebook.com είναι «ελαφρύ» και γρήγορο στη φόρτωση; Οι συνήθεις χρεώσεις δεδομένων της WIND δεν ισχύουν για τη συγκεκριμένη υπηρεσία
Η WIND Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα πως από τις 19 Μάιου 2010 προσφέρει στους συνδρομητές της δωρεάν πλοήγηση από το κινητό στη νέα ιστοσελίδα 0.facebook.com. Υποστηρίζοντας το 0.facebook.com, η WIND δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να μένουν συνδεδεμένοι μέσω Facebook με τους φίλους και την οικογένειά τους από το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς καμία χρέωση δεδομένων.
Η υπηρεσία 0.facebook.com του Facebook είναι βελτιωμένη ως προς την ταχύτητα -; είναι μια νέα, γρηγορότερη και «ελαφριά» εκδοχή της υπηρεσίας του Facebook μέσω κινητού m.facebook.com. Ο ιστότοπος δεν έχει γραφικά ή φωτογραφίες και οι σελίδες του 0.facebook.com έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζονται από το δίκτυο της WIND. Οι φωτογραφίες που «ανεβαίνουν» στο Facebook είναι μόνο ένα κλικ μακριά από το 0.facebook.com. Για να δει κάποιος μια φωτογραφία το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει κλικ στο σύνδεσμό της λαμβάνοντας σχετική ενημέρωση ότι φεύγει από το 0.facebook.com. Οι καθιερωμένες χρεώσεις δεδομένων θα ισχύσουν όταν κάποιος φύγει από το 0.facebook.com για να δει φωτογραφίες.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ξεκινάμε μια νέα συνεργασία με τo Facebook, τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Με το 0.facebook.com προσφέρουμε στους συνδρομητές WIND τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους φίλους τους και από το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς κόστος. Η προσφορά αυτή είναι μέρος της στρατηγικής μας να δημιουργούμε και να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στην ελληνική αγορά, δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις για οικονομία», δήλωσε ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, Διευθυντής Mobile Consumer Marketing & CRM της WIND.
«Πάντα αναζητούμε συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες προκειμένου να παρέχουμε απλή και γρήγορη πρόσβαση μέσω κινητού στο Facebook σε όλο τον κόσμο,» δήλωσε ο Henri Moissinac, Head of Mobile Business, Facebook. «Χάρη στη συνεργασία μας με τη WIND, οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο Facebook μέσα από το 0.facebook.com».

πηγή : http://news.pathfinder.gr/press-news/98-10/631529.html

Προγράμματα για ρύθμιση δανείων από τράπεζες


Προγράμματα για ρύθμιση στεγαστικών, καταναλωτικών, επιχειρηματικών δανείων αλλά και πιστωτικών καρτών ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι τράπεζες Eurobank, Πειραιώς και Millennium.

Τα πρόγραμμα της τράπεζας Πειραιώς και της Millennium αφορούν ρυθμίσεις οφειλών δημόσιων υπαλλήλων και συνταξιούχων.

Της Eurobank αφορά το σύνολο της πελατείας, προσφέροντας τη δυνατότητα τόσο σε νοικοκυριά όσο και ελεύθερους επαγγελματίες να μειώσουν τη μηνιαία δόση σε ποσοστό πάνω από 50%.

Σύμφωνα με την Eurobank, μέχρι στιγμής έχει ρυθμίσει δάνεια 58.000 πελατών της (νοικοκυριά κι επιχειρήσεις), εκ των οποίων 2.500 και πλέον είναι σήμερα άνεργοι.

Υπενθυμίζεται ότι πρόγραμμα για ρυθμίσεις οφειλών δημόσιων υπαλλήλων και συνταξιούχων ανακοίνωσε την Πέμπτη η Εθνική Τράπεζα.

Όπως είπε στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, Απόστολος Ταμβακάκης, στόχος είναι να ρυθμιστούν οφειλές άνω του 1 δισ. ευρώ

Πρόγραμμα για το σύνολο της πελατείας του ανακοίνωσε και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

ΠΗΓΗ:skai.gr

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ BLOGS...

Δριμεια επιθεση αναμενεται να δεχτει η blogoσφαιρα απο τη δημοκρατικη κυβερνηση και το δημοκρατικο Κοινοβουλιο...Βλεπουν φαινεται οτι ο κοσμος ξυπναει και δε μενει "πιστος" στα εντεταλμενα τους Μ.Μ.Ε. και αυτο ποναει...Ευτυχως ή δυστυχως,δημοκρατικοι ανδρες και γυναικες του Κοινοβουλιου,δεν μπορειτε να φιμωσετε την ελευθερη σκεψη και την ελευθερη εκφραση...Λοιπον καλοι αναγνωστες,σχολιαστες και συγγραφεις των blogs αρχιστε να τρεμετε...Ο Πεταλωτης ερχεται....

Μωραίνει Κύριος...

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Και ενώ το πολιτικό σύστημα κλονίζεται εκ θεμελίων με τους διαδηλωτές να περνούν έξω από τη βουλή, εκτοξεύοντας ό,τι πιο απαξιωτικό εναντίον των εθνοπατέρων, φαίνεται πως οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων συναγωνίζονται στην προσπάθειά τους-και το κάνουν με αποτελεσματικό τρόπο-να τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα με αυτά! Δεν είναι τα προκλητικά προνόμια που έχουν, δεν είναι οι απαράδεκτοι διορισμοί συγγενών και φίλων στη Βουλή, έξω από κάθε δεοντολογία, είναι η πέρα από κάθε όριο αναντιστοιχία τους με το κοινό αίσθημα και με τη λαϊκή απαίτηση για ηθική κάθαρση και κολασμό αυτών που πρόδωσαν τον όρκο τους.Η είδηση είναι ενδεικτική της πολιτικής «αφασίας» των κομμάτων και του κομματικού αυτισμού τους. Η εξεταστική επιτροπή για το περιβόητο σκάνδαλο του Βατοπεδίου τελειώνει και τα κόμματα αντί να καταλήξουν σε ένα κοινό πόρισμα για την υπόθεση που ερευνούν, θα «κατεβάσουν» πέντε! Όσα ακριβώς και τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο. Και μάλιστα όλα αυτά μετά τα όσα μασκαραλίκια είχαν γίνει στην προηγούμενη βουλή από τον πρώην εξαφανισμένο πρωθυπουργό και που οδήγησαν στον καταποντισμό του! Ο ύψιστος λοιπόν βαθμός υποκρισίας, αμοραλισμού και κακώς εννοουμένου κομματικού συμφέροντος. Την ώρα που η κατακραυγή εναντίον των κομμάτων είναι γενική και είναι φανερό πως η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού θα τους συμπαρασύρει όλους χωρίς καμία εξαίρεση στον πολιτικό Καιάδα της ιστορίας, αυτοί συμπεριφέρονται ως μωρές παρθένες….Ποτέ περισσότερο από το 1965 το Κοινοβουλευτικό σύστημα της χώρας δεν περνούσε ανάλογη ηθική και πολιτική κρίση! Οι παλαιότεροι σ΄ αυτό τον τόπο, που έχουν γνωρίσει εκείνη την περίοδο, γνωρίζουν πως κατέληξε εκείνη η κρίση; Στη δικτατορία των συνταγματαρχών με φοβερές επιπτώσεις για την πολιτική και εθνική ζωή. Μπορεί τώρα να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα εκτροπής από τις ένοπλες δυνάμεις όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πολιτικό κενό που δημιουργείται δεν θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν δυνάμεις που καιροφυλακτούν στο παρασκήνιο. Είναι γνωστό άλλωστε τι συνέβη στη γειτονική Ιταλία με την πολιτική χρεοκοπία του εκεί πολιτικού συστήματος και την εξαφάνιση ιστορικών πολιτικών σχηματισμών. Εμφανίστηκε, κυριάρχησε και κυριαρχεί ο Μπερλουσκόνι, αφού οι γείτονες αντί να ψηφίζουν τους εντολοδόχους πολιτικούς των μεγάλων επιχειρηματικών κολοσσών, επέλεξαν τελικά έναν από αυτούς που διεύθυναν με επιτυχία αυτές τις επιχειρήσεις. Τι το πρακτικότερο άλλωστε;Και ενώ υπάρχουν φωνές – όπως στη γνωστή ιστορία-«λύκος!»-«λύκος!» και ο λύκος λουφάζει στους θάμνους, ξεγελώντας το βοσκό, είναι βέβαιο ότι ο λύκος θα εμφανιστεί και θα ασχοληθεί… αυτοπροσώπως με το απροστάτευτο κοπάδι…Ή νομίζει κανείς πως θα φοβηθεί τα γαυγίσματα από το γέρικο μαντρόσκυλο (Παπαρήγα) του Περισσού ή τα κακαρίσματα από το γνωστό κοκοράκι (Τσίπρας) της Κουμουνδούρου;
Αστειότητες!.....

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.com

ΣΚΗΝΕΣ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ....


12 ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΗΘΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΙΣΘΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΟΜΟΙΩΣ



Εντονότερο σε όλο τον κόσμο το σκοτείνιασμα της ατμόσφαιρας

Μαυρίζουν οι ουρανοί

Νέες έρευνες διαψεύδουν προηγούμενες μελέτες καταδεικνύοντας πως η ατμοσφαιρική ορατότητα σε όλο τον κόσμο μειώνεται συνεχώς

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ....!!!!



Η Τουρκία δεν πρόκειται να μειώσει τις δαπάνες για εξοπλισμούς, αποφαίνεται σε έκθεσή του το εγκυρότερο αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικής Stratfor (www.stratfor.com), ενώ ταυτοχρόνως διακρίνει ότι έχει εκλείψει η γεωστρατηγική χρησιμότητα της Ελλάδας για την Δύση! Αποτιμώντας τις συμφωνίες που υπογράφηκαν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν, το Stratfor γνωστό για την επιρροή του στην αμερικανική κυβέρνηση, εκτιμά ότι "η Τουρκία “χρύσωσε το χάπι” της Ελλάδας, παρέχοντάς της ουσιαστικά μόνο καθησυχαστικές υποσχέσεις, που έπεισαν την ελληνική πολιτική ηγεσία, παρά την απογοήτευση που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες και οι στρατιωτικοί."

να μας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!



να μας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!!!
η αδερφούλα μου έγινε μητέρα ,για δεύτερη φορά, μιας μικρής κουκλίτσας ανήμερα της ονομαστικής της εορτής(κωνστανίνα)!!!
εγώ από την άλλη έγινα ευτυχής θείος για 5η φορά!!!!!
αδερφούλα να μας ζήσει, ότι καλύτερο σας εύχομαι !!!

Κωστάδες, Κωνσταντίνες, και Έλενες

χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!!!

όλα μέλι γάλα


φράσεις ιστορικές

πτώχευση

έρχεται σε λίγο, σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο και το ξέρουμε όλοι !!!
θα βγει μία μέρα ο Πρωθηπουργός και θα πει :
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!

τι γλυκο να σ΄αγαπούν, και να σου το λένε

να πάτε αλλού!!!!

ξανά η αγαπημένη μας διαφήμιση!