Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ;;

Συνεχίζω εγώ το βιολί μου σχετικά με το θέμα των κανονισμών των αγώνων οποιουδήποτε αθλήματος χωρίς καμία εξαίρεση!!!!!
παραδειγμα 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
στον αγωνα αυτό γίναν επεισόδια μικρής έκτασης μεταξύ οπαδών (και οχι φιλάθλων όπως οι δημοσιοκάφροι συνηθίζουν να λένε) και των ΔΥΟ ομάδων!
ο κανονισμός επιβάλλει πρόστιμο και στις ΔΥΟ ομάδες
τι συνέβη στο ελλαδιστάν;;;;
πρόστιμο μόνο στον φιλοξενούμενο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ύψους 105.000€!!!!!!!!
από που και ως πού να πληρώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κύριε αθλητικέ δικαστά ;;;
η ομαλή διεξαγωγή του κάθε αγώνα δεν είναι ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος;;;;
η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ τι έκανε για την ομαλή διεξαγωγή;
η αστυνομία που ήταν ;;
ομάδες σεκιουριτι υπήρχαν;;
όλο αυτό το ρεζιλίκι αποσκοπεί σε ενα και μόνο ενα θέμα!
να καταφέρουν να κάμψουν και τις τελευταίες αντιστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να του πάρουν το πρωτάθλημα με πλάγια μέσα (αφού δεν μπορούν να τον νικήσουν μέσα στο γήπεδο παρά τις συνεχείς απουσίες βασικών παιχτων του)
παραδειγμα 2
αγώνας ΠΑΟ - ΟΣΦΠ βόλλευ
αναφέρθηκα για τους κανόνες σε άλλο μου άρθρο πριν απο κάποιες μερες!
αυτό που θέλω να αναφέρω τώρα είναι ότι ο τραυματίας αθλητής κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή !!!
με πιά όμως αιτιολογία κυριε δικαστά καλείται τον τραυματία παίχτη;;;;
για μια απλή εικασία του αρχηγού της ομαδας του ΠΑΟ Σωτήρη Πανταλέων;;;
γιατί τότε δεν καλείται και τον κύριο Πανταλέων σε απολογία με την απλή εικασία που έκανε ο κύριος Π.Κουζούνης ότι ο πρώτος των ειρωνευτηκε αφότου ειχε χτυπήσει;;
δε νομιζω να ειναι συναδελφική συμπεριφορά η ειρωνία!!!!!
αντε να δουμε τι ποινή θα επιβληθεί στον Π.Κουζούνη!

Τραγωδία με ερωτήματα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες πραγματογνωμόνων στο ξενοδοχείο όπου σημειώθηκαν οι διαδοχικοί θάνατοι δύο νεαρών από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.
Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η αστυνομική προανάκριση, ενώ για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι τοπικές δικαστικές αρχές, καθώς επίσης ο Ελληνικός Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, εκκενώθηκε από νωρίς το μεσημέρι -με απόφαση του εισαγγελέα και μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του δεύτερου νεαρού- και ήδη έχουν αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες για σήμερα -τουλάχιστον- εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν στους χώρους του.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άτυχοι άνδρες -ηλικίας 27 και 28 ετών- είχαν καταλύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ως συμμετέχοντες σε ιατρικό σεμινάριο που πραγματοποιείτο εκεί. Διέμεναν σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά στην ίδια πλευρά του κτιρίου.
Σύμφωνα με τις Αρχές, χθες τα ξημερώματα, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του ο 27χρονος Ελληνοϊταλός, ενώ ο 28χρονος -από την Καρδίτσα, πατέρας ενός παιδιού- ένα 24ωρο αργότερα.
Από τη διενεργεθείσα νεκροψία και νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, καθώς στο αίμα τους βρέθηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του συγκεκριμένου αερίου, που εισέπνευσαν καθώς κοιμόνταν.