Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τυχαίο;; ίσως........

Σοβαρές παραλείψεις κόστισαν ζωές στο κατάστημα της Marfin στη Σταδίου



Σοβαρές ελλείψεις στο σύστημα πυρασφάλειας του κτιρίου και κλειδωμένες εξόδους διαφυγής αποκαλύπτει το πόρισμα της Επιθεώρησης του υπουργείου Εργασίας για την πυρκαγιά στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου τον περασμένο Μάιο, που κόστισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους.........

Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα αποκλείεται να χρεοκοπήσει



Ο Έλληνας πρωθυπουργός, στην ομιλία του στο Foreign Policy Association, στη Ν. Υόρκη, απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας ενώ έκανε λόγο για ενδείξεις αλλαγής κλίματος αντιμετώπισης της χώρας μας στις αγορές.

Ο τελευταίος Χάρι Πότερ


Το έβδομο και τελευταίο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, με τον τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του Θανάτου» πρόκειται να δούμε σε λίγους μήνες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο αγαπημένος μάγος μικρών και μεγάλων γίνεται 17 χρόνων, ενήλικος για τη χώρα των

Κατακρεούργησε τη μητέρα του στην Καλαμαριά


Μέσα σε λουτρό αίματος, κατακρεουργημένη από πέντε μαχαιριές βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 66χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.....

Εσωκομματικά πυρά για την περαίωση


Εσωκομματικά πυρά δέχεται η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για την περαίωση.

Στην ενημέρωση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο για κακή πρακτική σημειώνοντας ότι η ρύθμιση πιστοποιεί πως τα πράγματα δεν πάνε καλά στην επίτευξη των στόχων. Συνέστησε περισσότερη αποτελεσματικότητα, οργάνωση και συντονισμό.

Κοίτα η ζήνα ελληνικά!!!

Επίκαιρο,όσο ποτέ......


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

“….Οι παλαιοί Έλληνες, οι πρόγονοί μας, έπεσαν εις την διχόνοια και ετρώγονταν μεταξύ τους, και έτσι έλαβαν καιρό πρώτα οι Ρωμαίοι, έπειτα άλλοι βάρβαροι καί τους υπόταξαν. Ύστερα ήλθαν οι Μουσουλμάνοι και έκαμαν ό,τι ημπορούσαν, δια να αλλάξη ο λαός την πίστιν του…..

Σύγκρουση μέχρις εσχάτων


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν ομόφωνα την Παρασκευή οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης παρά την γραπτή ανταπόκριση Ρέππα σε σειρά αιτημάτων τους.

Ομάδα των αυτοκινητιστών μάλιστα, κατευθύνονται προς το λιμάνι του Πειραιά με στόχο να εμποδίσουν συναδέλφους τους να φορτώσουν σε πλοία.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Μας το "ταχυδρομησε":pentapostagma.blogspot.com

Επειδή σε αυτή την π... την κοινωνία που ζούμε δεν μένει κρυφό.Και ακόμα και τα τσιράκια σας με ένα καφέ αρχίζουν και κελαηδάνε,καλό θα είναι να αρχίζετε να μαζέψετε τον "στρατό κατοχής" που έχετε βάλει στο κέντρο γιατί πρώτα θα αρχίσουμε με αυτούς και μετά μαζί σας.

Tι Έλληνες είμαστε ;

">




Είμαστε πρώτοι και τελευταίοι
είμαστε αθώοι, απατεώνες και γενναίοι.
Είμαστε πρώτοι και τελευταίοι,
αριστοκράτες και φρικτοί μικρομεσαίοι,
ακροβάτες και λαθραίοι,
προδότες, Σουλιώτες κι αδέσποτοι κι ωραίοι

EΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ...


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....

Μετά από καταδιώξη συνελήφθη Βουλγάρα υπηκοος με μεγάλη ποσότητα χασίς έξω από τη πόλη της Λαμίας..Την αντιλήφθηκαν αστυνομικοί σε βενζινάδικο και μόλις προσπάθησαν να τη πλησιάσουν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει...Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τη σταματησουν και κατάσχεσαν πάνω από 100 κιλά ινδικής κάνναβης...

Συγχαρητήρια σε όσους ξενυχτάνε για να κοιμόμαστε εμεις ήσυχοι....

Kαληνυχτα...