Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ !

Μας το "ταχυδρομησε":kafeneio-gr.blogspot.com

Θράσος Νταβούτογλου: Να σταματήσουμε τις αερομαχίες στο Αιγαίο


Λίγες μόλις ημέρες μετά τις φήμες που θέλουν την Τουρκία να προβαίνει σε αλλαγή του στρατηγικού δόγματος και να μην δεν θεωρεί πια casus belli την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε με περίσσιο θράσος ότι η χώρα του θέλει να σταματήσει τις

Πάρις Χίλτον: συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης


Η Πάρις Χίλτον συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ από την αστυνομία του Λας Βέγκας για κατοχή κοκαΐνης και αφέθηκε ελεύθερη αφού παραδέχτηκε τα πραγματικά περιστατικά.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της Παρις Χίλτον μια παράνομη ουσία. Η αστυνομία είπε ότι τα τεστ που έγιναν στην ουσία αυτή αποκάλυψαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη.

"Δεν υπάρχει πολυτέλεια για ολιγωρία" στα Οινόφυτα



Τί δηλώνει ο πατήρ Ιωάννης Οικονομίδης


Την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ κατήγγειλε ο πατήρ Ιωάννης Οικονομίδης, ο οποίος ηγείται της κίνησης πολιτών για το πρόβλημα του Ασωπού.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.........


Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο !!!!!!!!!
Έβλεπα ειδήσεις πριν λίγα λεπτά και άκουσα ότι επέβαλαν πρόστιμο στον τέως βασιλιά για το γάμο του γιου του Νικόλαου ,στις Σπέτσες (στη Σπετσοπούλα για την ακρίβεια του θέματος)!!!!!
Το ποσό είναι ύψους 420,000€ !!!!
Ο λόγος;;;
Είναι λέει ΑΥΘΑΊΡΕΤΕΣ οι κατασκευές για ένα-δύο υπόστεγα που έγιναν για τη διεξαγωγή του γλεντιού και απαίτησαν το ποσό!!!!!!
ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ,ΕΔΏ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΈΧΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΔΆΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ!!!!
Αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής του δελτίου του ΑΛΤΕΡ νομίζει ότι είναι ο απόλυτος άρχων και μέγας δικαστής!!!
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ !!!!
υ.γ σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Σπετσών , οι κατασκευές (εξέδρες) έχουν ήδη αφαιρεθεί,παρόλα αυτά η "δίκη" συνεχίζεται!!!

Αύξηση έως 50% στα τιμολόγια του ρεύματος



Κατά την τριετία 2011 - 2013

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους μικρούς και μεσαίους οικιακούς καταναλωτές, τους αγρότες και τη βιομηχανία και μειώσεις για τις μεγάλες οικιακές καταναλώσεις και τους εμπόρους, προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Στο πλαίσιο της

H Τουρκια του Ερντογαν...


Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ

Η πρόσφατη συνταγματική αναθεώρηση, τα δεδομένα της οικονομίας, καθώς επίσης και όσα συμβαίνουν στην εξωτερική πολιτική και τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, είναι τα σημεία αναφοράς για το τι μέλλει γενέσθαι στην Τουρκία του Ερντογάν

"ΕΦΥΓΕ".....


....σε ηλικια 104 ετων ο Μητροπολιτης Φλωρινας κ.κ. Αυγουστινος Καντιωτης...Προσωπο αμφιλεγομενο αλλα σεβασμιο στη περιοχη με εργο και λογο....Επειδη εμεις δεν μπορουμε να κρινουμε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σας παραθεσουμε ενα αποσπασμα απο το βιβλιο του για τον ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ και να του ευχηθουμε καλο παραδεισο...


Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού

Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός"



1. "Αυτό μιά μέρα θά γίνη Ρωμαίικο καί καλότυχος όποιος ζήση σέ κείνο τό βασίλειο."

"ΣΑΦΑΡΙ".....


Για τα εσοδα ξεκιναει για αλλη μια φορα το Υπουργειο των Οικονομικων...

Ποτε θα καταλαβουν ομως οτι εμεις δεν ειμαστε οι ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ....;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....!!!!!

"Ο πόλεμος τελειώνει στο Ιράκ"



Τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών από τη χώρα



"Ο πόλεμος τελειώνει στο Ιράκ, μία χώρα κυρίαρχη και ανεξάρτητη", τόνισε το Σάββατο ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγες ημέρες πριν από την ημερομηνία που έχει οριστεί για το τέλος της αποστολής των αμερικανικών στρατευμάτων στη χώρα αυτή.

Με το δεξί η Εθνική!


Με το δεξί» μπήκε η εθνική μπάσκετ των Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η «αυλαία» του οποίου άνοιξε σήμερα στην Τουρκία.

Αν και «καρδιοχτύπησε», η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας κατέβαλε την αντίσταση της Κίνας με 89-81, στην εναρκτήρια αναμέτρηση για τον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης, που

Μουντομπάσκετ ώρα μηδέν…


Το λαβαμε απο:sport-kick.blogspot.com

Καμία και… καμία έμειναν για την έναρξη της μεγαλύτερης μπασκετικής γιορτής σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Η Τουρκία ανοίγει την αγκαλιά της για υποδεχτεί 23 χώρες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Αναμεσά τους φυσικά οι κορυφαίες Εθνικές στον κόσμο και μέσα σε αυτές και η χώρα μας.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Πολλά έχουν γραφεί, πολλά έχουν ειπωθεί αλλά τίποτε από αυτά δεν έχουν γίνει. Κάθε λίγο, με πομπώδες ύφος ακούμε "νέα" μέτρα ενάντια στη πολυθεσία αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν υλοποιηθεί οι αντίστοιχες εξαγγελίες από τη πλευρά των ιθυνόντων. Και δεν ξενίζει κανένα μια τέτοια πολιτική αφού η πλειονότητα των πολυθεσιτών αφορά τους

Το καινούριο, η αναγκαιότητά του και ο φόβος των αλλαγών.


To λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Η κοινωνία δεν είναι κάτι στάσιμο, μπορεί να λιμνάζει για λίγο αλλά γρήγορα, συνταρακτικά γεγονότα ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα και επιφέρουν αλλαγές, άλλοτε ήπιες άλλοτε δομικές.

Μεγαλειώδης υποδοχή των Ολυμπιονικών της Σιγκαπούρης


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Από το Ν.Ο.Ι. και φορείς της πόλης στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων


Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλαξαν σήμερα το μεσημέρι στους τέσσερις Ολυμπιονίκες της Σιγκαπούρης ο Ναυτικός Όμιλος και οι αρχές των Ιωαννίνων. Οι Απόστολος Λμαπρίδης, Μιχάλης Ναστόπουλος, Λυδία Νταλαμάγκα και Ελένη Διαμάντη, μαζί με τον συνοδό

Οργάνωση στρατού Η.Π.Α!


οργανωμένα πράγματα όχι όπως στην Ελλάδα που τα κρύβαμε (αν κάποιος που πήγε φαντάρος πει ότι δεν έκρυψε πορνοπεριοδικό , είναι ψεύτης)!!!!