Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μουντομπάσκετ ώρα μηδέν…


Το λαβαμε απο:sport-kick.blogspot.com

Καμία και… καμία έμειναν για την έναρξη της μεγαλύτερης μπασκετικής γιορτής σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Η Τουρκία ανοίγει την αγκαλιά της για υποδεχτεί 23 χώρες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Αναμεσά τους φυσικά οι κορυφαίες Εθνικές στον κόσμο και μέσα σε αυτές και η χώρα μας.

Σε επίπεδο Μουντομπάσκετ το εθνικό μας συγκρότημα δεν έχει καταφέρει ποτέ να πάρει την πρώτη θέση. Από το 1994 βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα, ενώ το 2006 έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του, πραγματοποιώντας μια ξέφρενη πορεία ως τον τελικό. Εκεί όμως βρέθηκε ο… κακός δαίμονας της «επίσημης αγαπημένης», η Ισπανία, που μπορεί να μας στέρησε την πρωτιά, αλλά η δεύτερη θέση και ο αποκλεισμός της “Dream Team”, μόνο ως επιτυχία μπορούν να εκληφθούν. Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι και φέτος δεν υπάρχει… ταβάνι για την Ελλάδα, που σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο της στην διοργάνωση αγωνιζόμενη με την Κίνα.

Συνολικά η πρώτη μέρα του Μουντομπάσκετ περιλαμβάνει 12 αναμετρήσεις και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να χορτάσουν μπάσκετ, το οποίο καλύπτεται για ακόμα μια φορά από την κρατική τηλεόραση.
Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να πούμε στην Εθνική μας είναι το... μότο της γνωστής διαφήμισης.... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! (για άλλη μια φορά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: