Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Στην οδό 25ης μαρτίου στο Χαλάνδρι εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών, λίγο πριν τις 10 το βράδυ.
Η αστυνομία τους παρακολουθούσε εδώ και 2 μήνες και τελικά στέφθηκε με επιτυχία η επιχείρηση.


ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ..

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ .......




Ίσως η έκρηξη αυτή στο γραφείο της κ. Κατσέλη Λουκά σήμερα το πρωί να κάνει ακόμα και τους τρομοκράτες να γνωρίζουν το τελικό αποτέσμα τον εκλογών. Σαν να προειδοποιούν ότι έρχεται "θερμός χειμώνας" για την πολιτική ζωή του τόπου μας, με ένα χτύπημα από τα "αποδυτήρια".

ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ


Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα της αμφισεξουαλικότητας (bisexual)
Τι άλλο θα δούμε!

ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ


Σκόνη σε όλο Σύδνεϋ σήμερα το πρωί ακυρώθηκαν οι πρωινές πτήσεις.

πηγή : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64290&cid=5#

TO DEBATE TΩΝ 2 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)


Το ένα πράσινο αστέρι , το άλλο μπλε.
Και ξενοδοχείο να έιχαν, δεν είναι σίγουρο αν δεν θα το χρεωκοπούσαν.

Όσο για το debate πάλι τα ίδια, ο ένας, έκανα εκλογές γιατί ξαναθέλω καθαρή λαϊκή εντολή, ενώ πριν από 2 χρόνια τα ίδια έλεγε και δεν του έφτασε, και ο άλλος ακόμα να καταλάβει ότι έχουμε εκλογές, παραλίγο να τις ξαναζητήσει όπως έκανε πριν από 20 μέρες.

τελικά μήπως έχουν διαφορά φάσης;

πάντως το ξενοδοχείο θα ήταν σίγουρα 2 αστέρων!!

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


Βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της ασφαλιστικής αγοράς αποτελεί η ανάκληση της άδειας λειτουργίας των πέντε εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Γενική Ενωση, Γενική Πίστη και Ασφάλειες Σκούρτη, τις οποίες η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) έθεσε χθες σε εκκαθάριση.Πέραν των πολλών παραβάσεων που υπέπεσαν οι ανωτέρω εταιρείες γίνεται λόγος και για έλλειψη αξιοπιστίας έναντι στους ασφαλιζόμενους.Παράλληλα, στις αποφάσεις απαριθμείται σωρεία παραβάσεων, που βαραίνουν κατά κύριο λόγο τον ιδιοκτήτη και βασικό μέτοχο των τεσσάρων εταιρειών κ. Παύλο Ψωμιάδη. Μεταξύ αυτών η κατάθεση πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 500 εκατ. ευρώ από την τράπεζα HSBC, η οποία έπειτα από έλεγχο που έκανε η Τράπεζα της Ελλάδος, διαπιστώθηκε ότι δεν είναι γνήσια.Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε και την άμεση ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών από την Εποπτική Αρχή.
Κρίσιμο θέμα αποτελεί η τύχη της Commercial Value, που ανήκει επίσης στον όμιλο της ΑΣΠΙΣ.
Όπως όλα δείχνουν, τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν 1,2 εκατ. ασφαλισμένοι που η τύχη τους κρέμεται από μια κλωστή.Αναμένουμε να δουμε τις εξελίξεις και με πιο τρόπο αυτή τη φορά θα καλυφθούν ολοι αυτοί οι ασφαλιζόμενοι.