Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

γήινοι



ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ για την κακοποίηση των ζώων, από τους ανθρώπους και το πως τα εκμεταλλευόμαστε για να βγάλουμε κέρδος.

είναι λίγο μεγάλο, αλλά αξίζει κάποιος να το δει!

το βίντεο περιέχει σκηνές που δεν έχουν παιχτεί ποτέ, και είναι αρκετά βίαιες για μικρά παιδιά. <<ακατάλληλο για ανηλίκους>>.

σουβλάκια

καινούρια κατηγορία από σήμερα !

μενού

καλή σας όρεξη! είναι για να σας ανοίξει την όρεξη! επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη !
διαβάζοντας έρχεται η γνώση και ψάχνοντας βρίσκετε:  http://topsaxtiri.blogspot.com/

μαθε παιδι μου πολλαπλασιασμο!!

εεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;



αν αυτός ήταν φοιτητής χημικού και τον πιάναν στις εξετάσεις με αυτό το ταττού τι θα γινόταν;;
αυτο πιάνεται για σκονάκι;;
υπήρχε περιπτωση να παρει ποτέ του πτυχίο;;;;;;;;;;;
αν εχουμε τιποτα καθηγητές(γενικος) ή φοιτητές του χημικού θα ηθελα να μου απαντησουν!!!

Μπορεί να πήρε χρόνο , αλλά ...

Συνελήφθησαν οι δράστες της περυσινής επίθεσης σε ειδικούς φρουρούς της ομάδας «Δέλτα» στην Κυψέλη...

Εξυχνιάστηκε απο τους αξιωματικούς της Ασφάλεις Αττικής η ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν πέρυσι στις αρχές Απριλίου δυο ειδικοί φρουροί, μέλη της τότε νεοσυσταθείσας ομάδας «Δέλτα», στην Κυψέλη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του λίγους μήνες αργότερα ο ένας εξ αυτών, ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου.
Απο τους αστυνομικούς συνελήφθη στο Πέραμα σήμερα το πρωί ένας απο τους δράστες, υπήκοος Ουκρανίας ενώ αναζητείται ο συνεργός του που πυροβόλησε τους δυο αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδελφός του συλληφθέντα. Οι δυο αστυνομικοί είχαν πάει στη περιοχή μετά απο τηλεφώνημα κατοίκου για παρουσία ύποπτου ατόμου σε αυτοκίνητο πίσω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ήξερε εξ αρχής την εμπλοκή των δυο γεωργιανών στη δολοφονία ωστόσο παρέτεινε την έρευνα της προκειμένου να συλλάβει και αυτόν που πυροβόλησε τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια μετά την ενέργεια του διέφυγε στη χώρα του.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες ο συνεργός του συλληφθέντα όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών το πρωί τράπηκε σε φυγή και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε οδηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, άρπαξε το όχημα και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι του Περάματος όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Επίσης οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τέσσερις υπήκοους Αλβανίας οι οποίοι εμπλέκονται σε σοβαρές ληστείες, κλοπές και ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς.

Πηγή : www.tovima.gr

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αφού δεν τα παρουσιάζουν οι "αρμόδιοι" παραθέτω το επίσημο δελτίο της Eurostat για το χρέος της χώρας και το παραμύθι ότι τώρα (το 2009) ανέβηκε πάνω από το 100% του  Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (G.D.P)...

to psaxtiri έγινε πορτοκαλί !

to psaxtiri άλλαξε χρώμα !
ότι ψηφίσουν οι αναγνώστες αυτό θα μπει!
περιμένουμε τις ψήφους σας!!!