Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Μπορεί να πήρε χρόνο , αλλά ...

Συνελήφθησαν οι δράστες της περυσινής επίθεσης σε ειδικούς φρουρούς της ομάδας «Δέλτα» στην Κυψέλη...

Εξυχνιάστηκε απο τους αξιωματικούς της Ασφάλεις Αττικής η ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν πέρυσι στις αρχές Απριλίου δυο ειδικοί φρουροί, μέλη της τότε νεοσυσταθείσας ομάδας «Δέλτα», στην Κυψέλη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του λίγους μήνες αργότερα ο ένας εξ αυτών, ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου.
Απο τους αστυνομικούς συνελήφθη στο Πέραμα σήμερα το πρωί ένας απο τους δράστες, υπήκοος Ουκρανίας ενώ αναζητείται ο συνεργός του που πυροβόλησε τους δυο αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδελφός του συλληφθέντα. Οι δυο αστυνομικοί είχαν πάει στη περιοχή μετά απο τηλεφώνημα κατοίκου για παρουσία ύποπτου ατόμου σε αυτοκίνητο πίσω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ήξερε εξ αρχής την εμπλοκή των δυο γεωργιανών στη δολοφονία ωστόσο παρέτεινε την έρευνα της προκειμένου να συλλάβει και αυτόν που πυροβόλησε τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια μετά την ενέργεια του διέφυγε στη χώρα του.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες ο συνεργός του συλληφθέντα όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών το πρωί τράπηκε σε φυγή και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε οδηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, άρπαξε το όχημα και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι του Περάματος όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Επίσης οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τέσσερις υπήκοους Αλβανίας οι οποίοι εμπλέκονται σε σοβαρές ληστείες, κλοπές και ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς.

Πηγή : www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: