Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

αλλοδαποί


Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποκτούν περίπου 250.000 νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα ομογενείς και αλλοδαποί(εξαιρουμένου του αξιώματος του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου).
καλά πάνε καλά αυτοί οι ηγέτες.
Ήρθαν χωρίς να μας ρωτήσουν τους νομιμοποίησαν χωρίς να μας ρωτήσουν και τώρα θα τους κάνουν και όλους έλληνες.
για να πάρεις την ελληνική ιθαγένεια κάποτε πέρναγες από κόσκινο και από επιτροπή και από συνεντευξη και έπρεπε να ξέρεις και ελληνική ιστορία π.χ. ερώτηση: τι έγινε στις  Θερμοπύλες και αν έλεγαν για το μπλόκο της τροχαίας τότε κόβονταν.
Και το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί ήρθαν στην ελλάδα παράνομοι!

κάτι σαν τα αυθαίρετα μου θυμίζει, είναι παράνομα αλλά τα νομιμοποιούμε με το κατάλληλο κόστος.

αν όλα τα παράνομα τα νομιμοποιούμε θα γίνει ένα μπ.........

πηγή : http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=114793

σχετικό :α) http://mindcup.blogspot.com/
              β) http://www.xanthiblogs.gr/%CE%91%CF%82_%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!/2009/11/22/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%AF_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82

Επειδή μας ζάλισαν...

Επειδή μας ζάλισαν με μηνύματα του τύπου: "Η COSMOTE σου χαρίζει για όλο το 2010 μονο με 2 euro το μηνα 1200 λεπτά ομιλίας και 1200 SMS προς όλο τον κόσμο του what'σ up στέλνοντας αυτό το μήνυμα σε 15 επαφές μέχρι 29/12/2009"...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Cosmote εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου για να μας αποσαφηνίσει ότι είναι ανυπόστατα.
Αντε γιατί κάποιοι τα έπερναν στα σοβαρά και μας είχαν πήξει στα μηνύματα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του www.cosmote.gr έχει ως εξής:

"Η COSMOTE, σχετικά με τις αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και μετά από ερωτήματα των συνδρομητών της για SMS που ενθαρρύνουν κατόχους καρτοκινητής WHAT’S UP να τα προωθήσουν σε άλλους συνδρομητές, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS, ενημερώνει το κοινό ότι:


* Πρόκειται για παραπλανητικά μηνύματα που δεν έχουν σχέση με εμπορικές προσφορές της εταιρείας
* Καμία προσφορά της εταιρείας δεν σχετίζεται και δεν προϋποθέτει αποστολή SMS σε άλλους συνδρομητές για την ενεργοποίησή της.

Η COSMOTE προκειμένου να αποφεύγονται ανεπιθύμητες χρεώσεις συμβουλεύει τους πελάτες της:

* Να αποφεύγουν να προωθούν σχετικά μηνύματα και κυρίως από προορισμούς που δεν αναγνωρίζουν.
* Να ενημερώνονται για τις υφιστάμενες προσφορές της εταιρείας και από την επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE, www.cosmote.gr ".