Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....

ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ" ΥΠΟΓΡΑΦΗ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ"ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

GoPetition

Χθες, σήμερα, αύριο.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή



Η κακοδαιμονία της Ελλάδας να την κυβερνούν ξενόδουλοι πολιτικοί δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Απ’ τη σύσταση του κράτους και ειδικά μετά την δολοφονία του Καποδίστρια η εξέλιξη της Ελληνικής κοινωνίας υστέρησε σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...........

πηγη:ksipnistere.blogspot.com

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......

ΩΣ ΠΟΤΕ....;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης


Με εκπληξη ακουσαμε τον Πρωθυπουργο να αναφερει ότι θα θεσπιστει νομος για τη διενεργεια δημοψηφισματων...Ειναι αναγκαιο...;Μηπως το προβλεπει το ιδιο το Συνταγμα...;Ο Προεδρος της Δημοκρατιας που ελεγε ότι υποχρεουται να υπογραψει τα Διαταγματα θα μπορουσε μηπως να κανει κατι....;
Για να δουμε τι λεει το Συνταγμα στο αρθρο 44 παρ.2..

Eρώτηση Ν.Χουντή: "Διαχειριστή στην Ελλάδα θα διορίζει η Γερμανία";


Ερώτηση προς την Ευρ. Επιτροπή και το Ευρ. Συμβούλιο κατέθεσε σήμερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, με την οποία καταγγέλλει το εξωφρενικό γερμανικό σχέδιο για την ελεγχόμενη χρεωκοπία κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη σύνοδο του ΕΚΟΦΙΝ, στις 12 και 13 Ιουλίου.

Τα ΜΑΤ στο ΧΥΤΑ του Ελληνικού!!!


Πριν από λίγη ώρα,έκαναν την εμφάνισή της στο Ελληνικό Ιωαννίνων δυνάμεις των ΜΑΤ και προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο προς το ΧΥΤΑ.Μαζί τους είναι και η Εισαγγελέας,που αντικατέστησε τον συνάδελφό της,ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μείνει άπραγος.Η εισαγγελέας, διαπραγματεύτηκε με τους κατοίκους την διάνοιξη του δρόμου χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Οι κάτοικοι έχουν παρατάξει αυτοκίνητα και φορτηγά προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση των δυνάμεων της αστυνομίας. Από λεπτό σε λεπτό,αναμένεται να ενισχυθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ...
το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Η αποκάλυψη του troktikou που χάθηκε ξαφνικά!!!


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

TROKTIKO: Το μεγάλο σκάνδαλο κ.Κατσέλη το γνωρίζατε όταν είχατε ραντεβού με τον Μπόμπολα;
“Νέες αποκαλύψεις για την εταιρία ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. που πήρε ο Μπόμπολας”

OLYMPIA: Μπόμπολας – Goldman Sachs. Τα συνεταιράκια που λυμαίνονται την χώρα.

IXNOS: Χάρισαν τον χρυσό της Ελλάδος στον…. ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Nα ελπίσουμε ότι θα αποκαλυφθεί επιτέλους ένα από τα.....
μεγαλύτερα σκάνδαλα της Ελληνικής ιστορίας;;;

Αλλαγή στάσης: Επενδύσεις στα ελληνικά ομόλογα ζητεί - τώρα - από την Κίνα η Ε.Ε.!


Ξαφνική στροφή της Ε.Ε. έναντι της αγοράς ελληνικών κρατικών ομολόγων από την Κίνα: Μήνυμα προς την σημαντικά ισχυρή και συνεχώς αναδυόμενη οικονομία της Κίνας "να στηρίξει τα ελληνικά ομόλογα παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα" έστειλε ο επίτροπος Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κάρελ ντε Γκουχτ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Σαγκάη ο Ευρωπαίος επίτροπος σημείωσε ότι οι αγορές ελληνικών, αλλά και ισπανικών ομολόγων από την Κίνα "αποτελούν καλή επένδυση και θα διατηρήσουν την αξία τους".

Ο Δημήτρης Τσιρώνης για την αγωγή Βγενόπουλου


Κατά την χθεσινη διαδικασία, η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι,ενημερώθηκε και για την αγωγή για συκοφαντία, που δέχθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης από την τράπεζα MARFIN EGNATIA BANK, έχοντας εκφράσει την άποψη, πως η χρηματοδότηση της Μονής Βατοπεδίου από την Τράπεζα, είναι

"Οι εξεταστικές επιτροπές εξυπηρετούν σκοπιμότητες"


Οι εξεταστικές επιτροπές εξυπηρετούν σκοπιμότητες δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» η βουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, με αφορμή τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στον Γιάννη Αγγέλου.

Όπως είπε οι περιοριστικοί όροι επιβάλλονται ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του κατηγορούμενου στο δικαστήριο. Διερωτήθηκε, υπήρχε περίπτωση να μην εμφανιστεί ο Γιάννης Αγγέλου στο δικαστήριο.

"Πολλά τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας"


Ο χώρος της υγείας έχει πολλά προβλήματα και σε πολλές περιπτώσεις ο πατριωτισμός των γιατρών κρατά όρθια τα δημόσια νοσοκομεία, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Σε ότι αφορά τις προσλήψεις είπε ότι ο χώρος της υγείας έχει εξαιρεθεί από το «πάγωμα» λόγω της δημοσιονομικής κρίσης. Τόνισε ότι από τον Οκτώβριο οπότε ανέλαβε στο υπουργείο έχουν γίνει 440 προσλήψεις νοσηλευτών και στον αέρα –όπως είπε- βρίσκεται η προκήρυξη για τους γιατρούς.

Ο Πάγκαλος για τα blogs



πηγη:kapistri.blogspot.com

Mιλώντας χθες στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είπε για τα blogs:"Τα blogs είναι μια μεγάλη θετική κατάκτηση η οποία επετεύχθη χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία. Όχι, βέβαια. Αυτό δεν είναι αποδεκτό (δεν δικαιούται ο δημοσιογράφος να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία). Έξω από τον κόσμο της επικοινωνίας και των ιδεών, πολίτες μεμονωμένοι μέσα από τα blog μπορούν να

Αυτό που πόνεσε πιο πολύ



πηγη:troktiko.blogspot.com

της Ρίκας Βαγιάνη

"Είναι η τρίτη νύχτα μετά από ένα φρικαλέο, ύπουλο και απεχθές( τρομοκρατικό όπως δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις) χτύπημα. Είναι η τρίτη νύχτα που περνάω άγρυπνη, προσπαθώντας να απαντήσω σε κάθε ένα προσωπικά από τα σχόλια των αναγνωστών του post με τίτλο «Ενας από μας». Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρω, απαντάω σε πενήντα και ξεφυτρώνουν άλλα εκατό. Δεν χρειάζομαι ύπνο, ούτε φαγητό. Εχω... πολλή αγάπη γύρω μου. Με τη λέξη «αγάπη» δεν εννοώ τα εκατοντάδες σχόλια που επαίνεσαν το κείμενο και εμένα προσωπικά, με χαρακτηρισμούς συχνά υπερβολικούς, τους οποίους φυσικά δεν αξίζω.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας τo Σαββατοκύριακο στην Παμβώτιδα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση της Ελληνικής Κωπηλασίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων και ΑμεΑ θα διεξαχθεί από την ΕΚΟΦΝΣ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Γιάννινα, με την συμμετοχή 600 περίπου αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.Πρόκειται για την Β΄ Φάση του Πρωταθλήματος στην οποία ο Ναυτικός Όμιλος

Κανονικά η επιδότηση ενοικίου σε όσους έκαναν αίτηση


Τα στεγαστικά προγράμματα, ειδικά της επιδότησης ενοικίου, για κείνους που έκαναν αίτηση το 2009 θα υλοποιηθούν και θα καλυφθούν όλοι οι δικαιούχοι, διαβεβαίωσε από την Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη αναφορικά με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

Σε ότι αφορά το 2010 ο υπουργός Εργασίας ενημέρωσε ότι έχει σταματήσει, όπως υπολογίζεται για τέσσερις περίπου μήνες, το πρόγραμμα επιδότησης του ενοικίου.

ΤΟ ΝΕΟ SITE TΟΥ GAMATO....


Το νέο site του Gamato.biz είναι γεγονός. Το νέο site χωρίζεται σε 2 τμήματα.
Το γνωστό φόρουμ -γενικού περιεχομένου- το οποίο συνεχίζει τη λειτουργία του, με ολα τα τα topics και τις γνωστές κατηγορίες αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο εύχρηστο, γρήγορο και πάνω απ' όλα ασφαλέστερο.

Τραγωδία στη Βέροια


Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες απο σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στο 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο ήταν εκδρομείς από τις Σέρρες.

Οι τραυματίες μεταφέρονται στο κέντρο υγείας στην Αλεξάνδρεια και στο νοσοκομείο Βέροιας. Ένας σοβαρά τραυματίας έχει διακομιστεί στο ΑΧΕΠΑ.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ....ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...;


το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.



Νιώθω άβολα όταν επανέρχομαι στο ίδιο θέμα. Όλα τα ιστολόγια, λίγο ως πολύ ασχολήθηκαν, με την επερχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του συστήματος ,για την ανωνυμία των διαχειριστών.

SPEAK THE TRUTH


Τα blogs μας είναι η κουκούλα μας, τα blogs μας είναι η γραβάτα μας, τα blogs μας είναι οι σκέψεις μας, τα blogs μας είναι αυτό που δεν θα λέγαμε ποτέ, τα blogs μας είναι αυτό που δεν θα μαθαίναμε ποτέ, τα blogs μας είναι αυτά που νοιώθουμε, τα blogs μας είναι ο καθρέφτης μας, τα blogs μας είναι τα μάτια μας, κι αν δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι βγαλμένοι από τα ιδιωτικά τους εργαστήρια, ξέρουμε όμως να βγάζουμε τα εσώψυχά μας! Χωρίς λεφτά, χωρίς υποδείξεις, χωρίς εντολές! Μην τα κρατάτε μέσα σας, βγάλτε τα!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σαμαράς στο scorernews: Όλα είναι πιθανά...


Το λαβαμε απο:scorernews.blogspot.com

Ανοικτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα, που τον φέρνουν στην ομάδα των Τρικάλων, επιβεβαιώνοντας ότι έχει έρθει σε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΟΤ, Βαγγέλη Πλεξίδα, ο Δημήτρης Σαμαράς, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στο scorernews.blogspot.com.

ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Γιατι η moody’s που «εκραζε» την Ελλαδα,ξαφνικα δε διαπιστωνει καμια πιθανοτητα χρεωκοπιας;Είναι ποτε δυνατον αυτό που συμβαινει...;Η ελληνικη οικονομια που ειχε χρονιες παθογενειες ξαφνικα «θεραπευτηκε»; Κι αν είναι ετσι κανενας δε το σκεφτηκε λιγο νωριτερα για να είναι και πιο απλη η εφαρμογη των μετρων...;
Ή μηπως κρυβετε κατι άλλο;Κατι πολύ πιο σκοτεινο και επικινδυνο πισω από αυτή την «αθωα» δηλωση...

Επιτυχία της Αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας!!


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, η οποία με κίνηση-ΜΑΤ συνέλαβε 4(τέσσερα!!!) άτομα, που πουλούσαν καλαμπόκια, τα οποία και κατέσχεσε δίνοντάς τα σε κότες της περιοχής!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: