Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μαντέψτε που βάζουν καύσιμα τα περιπολικά από το Καρπενήσι


Απίστευτο και όμως αληθινό! Όπως αποκαλύπτει το LamiaReport τα αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας έρχονται στη Λαμία για να εφοδιαστούν με καύσιμα.

Όταν το πρωτοακούσαμε δεν το πιστέψαμε, αλλά το διασταυρώσαμε και είναι αλήθεια.

Τον τελευταίο μήνα τα περιπολικά από το Καρπενήσι έρχονται στη Λαμία και συγκεκριμένα στο πρατήριο του στρατού για να βάλουν καύσιμα.
Δηλαδή, για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ κάθε φορά διανύουν στο πήγαινε-έλα 160 χιλιόμετρα και οι αστυνομικοί σχεδόν τη μισή βάρδια τους την "τρώνε" στο δρόμο!!!

Τι να πρωτοσκεφθεί κανείς? Ότι το μισό ρεζερβουάρ αδειάζει στη διαδρομή... τη φθορά των ελαστικών και την επιβάρυνση των ήδη καταπονημένων και κακοσυντηρημένων οχημάτων...
ή ότι αυτές τις ώρες απουσιάζουν από το καθήκον τους?

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο πρατηριούχος που εφοδίαζε με καύσιμα τα περιπολικά έχει να πληρωθεί 3 μήνες και του οφείλονται περίπου 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να διακόψει τον εφοδιασμό μέχρι να εξοφληθεί.
Έτσι η μόνη λύση, μέχρι να βρεθούν τα χρήματα, ήταν το πρατήριο του στρατού στη Λαμία!!!

Από τη μια το κράτος προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα και από την άλλη μας αποδεικνύει στην πράξη, ότι έχει πάψει πλέον να "λειτουργεί"...
Η απορία μας είναι γιατί δεν μας το ανακοινώνουν και επίσημα!


http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27416

ΔΙΑΣ


ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΛΛΗΨΗ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ(ΟΔΟΣ ΤΡΑΛΛΕΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ।ΑΣ। ΟΙ 3 ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΟΔΩΡΗΣ.

από την ομάδα του facebook

Η επιστροφή του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό


Η επιστροφή του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό by sport24tv