Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Δύσκολη νύχτα στην Κάρυστο...


Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για κατοίκους και πυροσβέστες στην Κάρυστο, αφού η φωτιά που ξέσπασε πριν από 24 ώρες δεν έχει ακόμα ελεγχθεί...

Το ανατολικό μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο αναζωπυρώθηκε στην περιοχή Αετοράχη, και έχει πλέον ενωθεί με το βόρειο μέτωπο της φωτιάς στα βορειοδυτικά του Αετού στην περιοχή Κοκκινόχωμα.

Κάηκαν σπίτια στον Αετό... Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κάρυστος - Μεγάλη καταστροφή στο φοινικόδασος της Πρέβελης στην Κρήτη


Μάχη με τις φλόγες, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, δίνουν οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης στην Κάρυστο, η οποία από τις 3:30 τα ξημερώματα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν σε τρία ελικόπτερα να επιχειρήσουν στην περιοχή.

Λ. Κατσέλη: «Κακόγουστο παιχνίδι σε βάρος μου»




Συντροφικά μαχαιρώματα καταγγέλλει η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, με συνέντευξή της στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Στην πολιτική «υπάρχουν και αυτά», τονίζει, αν και σπεύδει να διευκρινίσει ότι έχει «εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συναδέλφους» της.

Kρίση, αλλά στη Γερμανία οι "δουλειές" πάνε περίφημα!


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
Για κρίση στην Ευρώπη μιλούν όλοι…
Όμως οι Γερμανοί, κοιτώντας την πάρτι τους τα πάνε περίφημα.
Με την ομόφωνη απόφαση του κοινοβουλίου τους για την άρση αποκλεισμού της Γάζας (γράφαμε στις 4 Ιούλη 2010), οι εξαγωγές τους σε αραβικές και ισλαμικές χώρες δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες.

Ομαδική απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα



Ούτε ένας ούτε δύο, ούτε πέντε αλλά... οκτώ κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν τα ξημερώματα από το Αστυνομικό Τμήμα Φαλήρου τα ξημερώματα.
Μέχρι στιγμής δύο εξ αυτών έχουν συλληφθεί, ενώ γίνονται έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.
Οι κρατούμενοι είναι όλοι αλλοδαποί. Οι συνθήκες τα απόδρασής τους είναι μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
πηγη:star.gr

ΤΑΞΙ ΤΑΞΙ;;!!!

Οδηγός ταξί εις το δύσκολο έργο του, σε δρόμο στην Αθήνα!


ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ......

Το ειπε και η Ρανια......



Να 'σαι καλα βρε Ρανια....Οταν αντιληφθεις οτι απλα δεν ειμαστε ανωνυμοι "δημοσιογραφοι" αλλα ανωνυμοι πολιτες ελα να τα ξαναπουμε........

Τα τρία κλειδιά του ανασχηματισμού


του Αγγελου Κωβαιου

Αλλαγές σε Μέγαρο Μαξίμου, κυβέρνηση και επικοινωνία μελετά ο κ. Παπανδρέου


Επειτα από σενάρια και φημολογίες μηνών, η κυβέρνηση εισήλθε από την περασμένη εβδομάδα σε τροχιά ανασχηματισμού. Το επιβεβαίωσε ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρά το δόγμα που υπάρχει στην πολιτική ότι οι ανασχηματισμοί δεν

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

Μουσική, η δύναμη που πλάθει χαρακτήρες ή σε αφήνει στην άγνοια..


Το λαβαμε απο:dinatomirmigi.blogspot.com

Από Young Blogger,

Ανοίγω το ραδιόφωνο και για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι.. γιατί να παίζει κομμάτια δίχως ουσία, επαναλαμβανόμενα, χωρίς έμπνευση, χωρίς νόημα και με τόσο εύπεπτο περιορισμένο λεξιλόγιο; Πως γίνεται δισκογραφικές με παραγωγές σκουπίδια να βρίσκουν ακόμα το δρόμο για τα αυτιά των πολλών; Μια κοινωνία που την φορτώνουν με τόσα

Στάχτη το φοινικόδασος στην Πρέβελη της Κρήτης...


Μαίνεται η φωτιά στην Κάρυστο Ευβοίας

Aνάμνηση αποτελεί το μοναδικού κάλλους φοινικόδασος στην Πρέβελη της Κρήτης, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του κάηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα.

Λόγω της έντασης των ανεμών δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν πυροσβεστικά αεροπλάνα στην προστατευόμενη αυτή περιοχή, και οι φλόγες απείλησαν προς στιγμή την ιστορική Μονή Πρέβελης.

Τα διασημότερα στοιχειωμένα σπίτια του κόσμου!


Το λαβαμε απο:ntaksi.blogspot.com
Η οικία του εφημέριου του Borley
Στην Αγγλία, μια χώρα η οποία είναι συνδεδεμένη με αναφορές σε φαντάσματα, στοιχειωμένες επαύλεις και πύργους, η οικία του εφημέριου του Borley θεωρείται πως είναι το πιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι στην Αγγλία. Κι υπάρχουν πράγματι κάποιες πολύ ισχυρές ενδείξεις που στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Τα αποτελέσματα της κούρασης! Μάθε πόσοι πραγματικά δουλεύουν σε αυτόν τον τόπο!


To λαβαμε απο:neamadata.blogspot.com

Για αρκετά χρόνια προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα όμως ξέρω τον πραγματικό λόγο...
Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά!
Και σκέψου ότι έκατσα και υπολόγισα βήμα - βήμα τι κάνουμε σαν Έλληνες την ώρα που ο Γιωργάκης λείπει... Για διακοπές... Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.. Έχουμε και λέμε!

Χαμηλή ύφεση βλέπει η Μαδρίτη για την ισπανική οικονομία



Η Ισπανική κυβέρνηση επιμένει πως η πτώση του ΑΕΠ θα φθάσει το 0,3%


Την πρόβλεψη του ισπανικού οικονομικού επιτελείου για πτώση του ΑΕΠ κατά 0,3% το 2010, επανέλαβε την Κυριακή η υπουργός Οικονομίας της Ισπανίας Ελένα Σαλγάδο, την ώρα που πολλοί Οργανισμοί εμφανίζονται σαφώς πιο απαισιόδοξοι.

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε την Κυριακή στη 13.23, στο θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 329 χλμ. δυτικά της Αθήνας.
πηγη:skai.gr

Ταλαιπωρία στα αεροδρόμια




Με πολύωρες καθυστερήσεις πραγματοποιούνται την Κυριακή οι πτήσεις από τα αεροδρόμια της χώρας, καθώς στις 8 το πρωί κατέρρευσε το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και πιλοτών.

To μεγαλο σταυροδρομι......


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης



H κρισιμοτητα της εποχης και οι αναγκες που προκυπτουν από τις επιταγες της καθως και η ανικανοτητα του πολιτικου κοσμου-προκυπτουσα από τις λαθος επιλογες του σε ολο του το φασμα-να αντιμετωπισουν τα συνεχως αναδυομενα προβληματα-προβληματα που

Σύλληψεις για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων στην Πρέβεζα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Δύο αλλοδαποί ηλικίας 64 και 61 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σκάφος αναψυχής "VADOVETIPORTAIL CUORE" σημαίας Ιταλίας, στο οποίο επέβαιναν, στο Όρμο ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ, βρέθηκαν μέσα σε αυτό τμήματα από τρεις αρχαίους αμφορείς.Για το περιστατικό

Μυρίζομαι «ξεπούλημα».



Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Μαθαίνουμε τελευταία ότι μερικοί μπλόγκερς κάνουν κάποιες συναντήσεις για να συζητήσουν για τα Ελληνικά ιστολόγια και το μέλλον τους. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό αν ανταλλάσουν γνώμες και προτάσεις. Εκείνο που με φοβίζει είναι μήπως κάποιοι αποφασίσουν να συνδιαλλαγούν με την κυβέρνηση για το νομικό καθεστώς λειτουργίας των ιστολογίων.

ΔΙΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ… ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com
Στο χθεσινό σαββατιάτικο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 των 20:00 (και συγκεκριμένα μεταξύ του 15:30 και 19:07 λεπτού του σε σύνολο χρόνου 72:09 λεπτών δελτίου) έγινε λόγος, βάσει του Κυριακάτικου Πρώτου Θέματος, για τους "έξυπνους" κρατικούς λειτουργούς που μέσω διαφόρων επιδομάτων λυμαίνονται το δημόσιο με διπλούς μισθούς και λοβιτούρες.

Μπούμερανγκ η υψηλή φορολογία



Απώλειες πολλών δισ. ευρώ, καθώς η αύξηση των φόρων
επέφερε μείωση της κατανάλωσης

Σε μπούμερανγκ για τα έσοδα του Δημοσίου τείνει να εξελιχθεί η αύξηση των φόρων, που συνόδευσε την υπογραφή του Μνημονίου, καθώς οι ανατιμήσεις που προκάλεσε σε πολλά προϊόντα οδήγησαν στην κάμψη της κατανάλωσης. Μόνο από τις αυξήσεις της έμμεσης

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ........

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.......

Το ARK Festival έρχεται στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.


Με ένα φρέσκο μουσικό διήμερο φεστιβάλ θα μας υποδεχθεί ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα. Το ARK Festival θα ενώσει στην ίδια σκηνή, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, δύο μουσικές γενιές. Αγγελάκας, Παυλίδης και Xaxakes θα συναντήσουν τη Monika, τους Maraveyas Ilegal, τον Rous και πολλούς ακόμα. Το ραντεβού δίνεται Δευτέρα και Τρίτη 13 και 14 Σεπτεμβρίου, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε (από τις 18 Αυγούστου) με τους πρώτους τυχερούς να εξασφαλίζουν ακόμα χαμηλότερες τιμές. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το ARK Festival και τα εισιτήρια…

Την Τρίτη θα δώσουν εξηγήσεις οι ομοσπονδίες Ελλάδας και Σερβίας για τα επεισόδια


Την προσεχή Τρίτη 24 Αυγούστου θα δώσουν εξηγήσεις με υπόμνημα στη FIBA οι ομοσπονδίες μπάσκετ Ελλάδος και Σερβίας, για τα θλιβερά επεισόδια με τον ξυλοδαρμό ανάμεσα στους διεθνείς των δύο Εθνικών ομάδων, στο μεταξύ τους φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Επικοινωνία Παπανδρέου - Χριστόφια



Πρωτοβουλία του έλληνα πρωθυπουργού


Για τις συνομιλίες του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και για την επικοινωνία του με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ενημέρωσε το Σάββατο τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου σε 30λεπτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

ΑΠΟ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ".........ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Δεύτερο κύμα μέτρων


Αλλαγές στα εργασιακά και νέες παρεμβάσεις σε μισθούς


Δεύτερο κύμα μέτρων με νέες σαρωτικές αλλαγές στις αγορές ενέργειας και εργασίας και στις μεταφορές προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Προσοχή στην Cameron Diaz... Κρύβει κινδύνους για το PC σας!


Η ηθοποιός Cameron Diaz είναι η πιο «επικίνδυνη» star στο internet, ξεπερνώντας με διαφορά στήθους την Julia Roberts, σύμφωνα με την τελευταία, ετήσια εκτίμηση της εταιρείας ασφάλειας λογισμικού McAfee. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Cameron Diaz χρησιμοποιείται κατά κόρον (φυσικά χωρίς τη θέλησή της), ως «δόλωμα» από τους απατεώνες που θέλουν να μας προσελκύσουν σε ιστοσελίδες που μπορούν να μολύνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό.

"Ανεβάζει" στροφές...


Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε το Σάββατο με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην "πρόβα τζενεράλε" πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ......