Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Λ. Κατσέλη: «Κακόγουστο παιχνίδι σε βάρος μου»




Συντροφικά μαχαιρώματα καταγγέλλει η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, με συνέντευξή της στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Στην πολιτική «υπάρχουν και αυτά», τονίζει, αν και σπεύδει να διευκρινίσει ότι έχει «εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συναδέλφους» της.
Στο ερώτημα αν θέλει να μετακινηθεί από το υπουργείο και αν εκτιμά ότι έχει κλείσει ένας κύκλος γι' αυτήν στην κυβέρνηση, σημειώνει: «Μόλις τώρα ανοίγει ένας κύκλος σε αυτό το υπουργείο. Έχει παραχθεί πολύ έργο, κυρίως θεσμικό και νομοθετικό, και τώρα είναι η στιγμή της υλοποίησης. Και, επειδή με ενδιαφέρει να κριθώ από τα αποτελέσματα, θέλω να ολοκληρώσω αυτό το έργο».
Ακόμα η κα Κατσέλη δηλώνει: «Από το 2007 που μπήκα στην πολιτική, κάθε δύο μήνες κυκλοφορούν "φήμες" ότι είτε μετακινούμαι, είτε ανασχηματίζομαι, είτε... καταργούμαι. Έχω αρχίσει να συνηθίζω αυτό το κακόγουστο παιχνίδι». Και συνεχίζει: «Ένας πολιτικός που παράγει έργο και θίγει τα κακώς κείμενα έχει απέναντί του οργανωμένα συμφέροντα ή κάποιους οι οποίοι προσπαθούν με μικροπολιτικά τερτίπια, δυσφημιστικά σχόλια, διαρροές και επινοημένα σενάρια να απαξιώσουν το έργο του».
Τέλος, η κα Κατσέλη τονίζει ότι δεν την ενδιαφέρει μία πιθανή υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ σε σχέση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου παραδέχεται ότι έχει διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα, αλλά «οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και επιτυγχάνεται σύνθεση στο υπουργικό συμβούλιο».
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: