Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η.Π.Α - ΑΛΓΕΡΙΑ και ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ σε λίγο 17:00 στην ΕΤ1 και ΝΕΤ αντίστοιχα

ΕΤ1:





ΝΕΤ:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Σχηματαρίου από φορείς της Εύβοιας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 στα διόδια Σχηματαρίου φορείς της Εύβοιας, αντιδρώντας στις απολύσεις εργαζομένων που γίνονται στον νομό.
Σήμερα, Τετάρτη όλοι οι δήμοι του νησιού είναι κλειστοί συμμετέχοντας στην κινητοποίηση αυτή.
Αφορμή για την κινητοποίηση είναι οι απολύσεις που γίνονται στον νομό Εύβοιας

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ


Στο CEV Cup ανδρών (16/18-11, 23/35-11), η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ισπανική Ουνικάχα Αλμερία, η οποία τη σεζόν 2008-09 είχε φτάσει μέχρι το final-4 της διοργάνωσης, που είχε διοργανωθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Εντάξει αυτά παιδιά δεν γίνονται! Ο ποδοσφαιριστής της Αργεντινής που μας έβαλε το δεύτερο γκολ, Palermo Martin, έχασε στον ίδιο αγώνα με την εθνική του ομάδα, εναντίον της Κολομβίας, 3(!!!) πέναλτυ!! Άμα σου βάζει γκολ και τέτοιος παίχτης, περιμένεις να περάσεις και στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου;;;!!Ήμαρτον!!!
">

Ένα ωραίο τραγουδάκι

Εσυ που θα πας διακοπες........?


Ηδη απο το πρωτο τριημερο της ψηφοφοριας οι μισοι δηλωνουν οτι δε θα πανε διακοπες....
Συνεχιστε να ψηφιζετε να δουμε την αποδοτικοτητα των μετρων....
Την ενισχυση του εσωτερικου τουρισμου...Το επιτυχημενο μειγμα των μετρων της Τροικα που θα μας αφησει χωρις μπανια φετος......

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μπλόκο της δίωξης ναρκωτικών σε 235 κιλά χασίς!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας,συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες του.Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το "ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ",Σήμερα το πρωί,άνδρες του τμήματος,συνέλαβαν ένα αλλοδαπό,ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 126 κιλά χασίς. Λίγες ώρες αργότερα,το μεσημέρι,συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί Κερκυραίοι,οι οποίο μετέφεραν 109 κιλά χασίς.Συμφωνα με πληροφορίες τα 4 άτομα επέβαιναν σε 3 διαφορετικά αυτοκίνητα!!!Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...