Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..........

ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΑΣΗ......

Χαρά Νικοπούλου: "Η Ελλάδα με έστησε στα τρία μέτρα..."


Το λαβαμε απο:kostasxan.blogspot.com

* Δυστυχώς, το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και ο ΛΑΟΣ συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβει τίποτε
* Τα σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντί τους και όχι για να αποκομίζουμε οφέλη από αυτά
* Καιρός να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα
* Ο αδερφός της Χαράς ξεσπάει μήνυμά του...

Οι επικοινωνίες της ΠΑ: Πόσο σύγχρονες είναι;


Η κύρια απαίτηση για τις αεροπορικές δυνάμεις είναι ή κατά το δυνατόν αδιάλειπτη και αρραγής («seamless») ραδιοκάλυψη σε εκτεταμένες γεωγραφικές περιοχές, με ασφάλεια έναντι ηλεκτρονικών αντιμέτρων και ταχεία μεταφορά φωνής και δεδομένων, απαραίτητη για τις σύγχρονες «πλατφόρμες» – φορείς του αεροπoρικού πολέμου. Είναι προφανές ότι οι απαιτήσεις αυτές δεν πληρούνται από μία και μόνο τεχνολογία, η περιοχή του

Ανακοινώθηκε ο Χειμάρας...


πηγη:press-gr.blogspot.com
Από τη ΝΔ ανακοινώθηκε και επίσημα ότι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κατέρχεται ο νυν νομάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Χειμάρας. Επίσης τη θέση του δημάρχου Σκύδρας στην Πέλλα θα διεκδικήσει ο πρώην βουλευτής του νομού Ιορδάνης Τζαμτζής.

Πούτιν απαντά σε μπλόγκερ...


πηγη:totefteri.blogspot.com

Ο Αλεξάντρ Πατσκόφ, ένας νέος blogger με το ψευδώνυμο top_lap, ήταν ο ήρωας των ημερών και ο πρώτος άνθρωπος, με ονοματεπώνυμο πλέον, που «έλουσε» με πρωτοφανές βρισίδι την τοπική ηγεσία της περιφέρειάς του και ξώφαλτσα και την κεντρική πολιτική ηγεσία, ενοχοποιώντας τους για...

Ο dr.SeenG, η... "κλίκα" και ο Γκιόλιας


Το λαβαμε απο:ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σα να ξεχάστηκε εύκολα ο Γκιόλιας ε; Η δολοφονία του, ο τρόπος που αυτή στήθηκε, το πως καλύφθηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ, τα σενάρια που γράφτηκαν κτλ… Το ίδιο θα ξεχαστεί σε αρκετό καιρό και το Τρωκτικό. Ακόμα παρατηρώ πως υπάρχει το στερητικό σύνδρομο από πολύ κόσμο, αλλά δυστυχώς θα περάσει και το νο1 ελληνικό blog στη λήθη.

Ολα τα δάνεια για φωτοβολταϊκά στη στέγη και δωρεάν ρεύμα



Το μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων δανείων είναι ότι ο δανειολήπτης εισπράττει αντί να πληρώνει.

Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ταράτσα του σπιτιού του ζητά σήμερα ο 1 στους 2 δανειολήπτες, με τη ζήτηση να αυξάνεται καθημερινά καθώς ο καταναλωτής, όχι μόνο δεν πληρώνει σεντ για την αποπληρωμή του δανείου αλλά έχει και πρόσθετο ετήσιο έσοδο μέχρι 7,500 ευρώ.

ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ.....

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
ΦΡΥΝΗ

Τραγούδι της Αννας Βίσση σε Ιαπωνική διαφήμιση για... σάκε (video).


Υπάρχουν φορές που οι ειδήσεις έρχονται κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου. Η Άννα Βίσση είχε από το πουθενά την ευκαιρία να ακουστεί στην Ιαπωνία. Το τραγούδι της «Το πολύ πολύ» (από το album «Κραυγή») επιλέχθηκε για να ντύσει μια animated τηλεοπτική διαφήμιση με τίτλο «Topoli» για την Ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ποτών sake, Tateyama Brewing Company. Δημιουργός της ξεχωριστής διαφήμισης είναι ο καλλιτέχνης Naoki Mitsuse. Δες το video εδώ...

Ηλεκτροδότηση με 12 γεννήτριες στην Αίγινα



Τρία πρόσθετα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη μεταφέρθηκαν την Τρίτη στην Αίγινα από τη ΔΕΗ


Πέντε νέες γεννήτριες τοποθετεί την Τρίτη η ΔΕΗ στην Αίγινα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εγκατεστημένων γεννητριών σε 12, και ενισχύοντας έτσι το ήδη εγκατεστημένο ηλεκτροπαραγωγικό δυναμικό του νησιού.

Πέντε Ευρωπαίοι νεκροί από τις πλημμύρες στην Ινδία




177 νεκροί μέχρι στιγμής


Πέντε Ευρωπαίοι βρίσκονται μεταξύ των 177 νεκρών από τις μεγάλες πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις συνεχείς και ισχυρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή Λαντάκ στα Ιμαλάια, στο βόρειο τμήμα της Ινδίας.

Ο Γκόντας και η παρέα του φέσωσαν με 32 εκ. ευρώ το Δήμο Ιωαννιτών!!!


Μία ακόμη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά των δήμων ανακαλύπτει σιγά σιγά το υπουργείο των Εσωτερικών, η οποία έρχεται να προστεθεί σε βεβαιωμένα χρέη ύψους 1,7 δισ. ευρώ.Τα πρώτα δείγματα επεξεργασίας των οικονομικών στοιχείων των ΟΤΑ Α΄ βαθμού φαίνεται ότι

Η παθογένεια του πολιτικού μας συστήματος.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Ένα σοβαρό μειονέκτημα της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αυτοκαθαρίζεται από τα παράσιτα, τα «λαμόγια» και τους αποτυχημένους.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Συχνα πυκνα ακουμε με αυξανομενη ενταση απο πολλες πλευρες-κυριως ηγετων κρατων-συμπεριλαμβανομενου και του Πρωθυπουργου μας την αναγκη Παγκοσμιας Διακυβερνησης…Το ετος 2010 αναγορευθηκε ετος Παγκοσμιας Διακυβερνησης απο τον κ. Ρομπαι-διορισμενο(και οχι εκλεγμενο) Προεδρο της Ε.Ε….
Τι πραγματικα συμβαινει…;
Ας κανουμε μια ιστορικη αναδρομη...

Επιλογές στα Δυτικά Βαλκάνια – επιτακτική ανάγκη αλλαγής πλεύσης


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Του Νίκου Κοτζιά

Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική προτιμά της ουσίας, το θεαθήναι ταξιδιών χωρίς ουσία και αντίκρισμα. Άνευρη, χωρίς ιδέες, οδηγεί τη χώρα σε συνεχείς υποχωρήσεις.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...........

Διορία του ΣτΕ σε βιομηχανίες στον Ασωπό


Διορία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας σε δύο βιομηχανίες στα Οινόφυτα, προκειμένου να λάβουν μέτρα για την ποιότητα των αποβλήτων τους στον Ασωπό.

Η απόφαση αποτελεί δικαίωση των αγώνων των κατοίκων και ταυτόχρονα αναγνώριση των απειλητικών διαστάσεων που έχει λάβει η ρύπανση του ποταμού.

Εκτέλεσαν δημόσια μια χήρα για ... εξωσυζυγική σχέση οι Ταλιμπάν!


Οι Ταλιμπάν μαστίγωσαν δημόσια και εκτέλεσαν μια Αφγανή χθες, την οποία κατηγόρησαν για ερωτική σχέση, παρά το γεγονός ότι ήταν χήρα καταγγέλλει αξιωματούχος της αφγανικής αστυνομίας.
Η 48χρονη χήρα μαστιγώθηκε δεκάδες φορές πριν εκτελεστεί με σφαίρα στην απομακρυσμένη περιφέρεια Καντές, στη βορειοδυτική επαρχία Μπαντγίς, δήλωσε ο Αμπντούλ Τζαμπάρ, ανώτερος αστυνομικός αξιωματούχος της επαρχίας.

Κίνδυνος επιδημίων στη Ρωσία


Ενεργές παραμένουν εκατοντάδες εστίες φωτιάς στη Ρωσία σε έκταση περίπου 18 εκατομμυρίων στρεμμάτων.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε προληπτικά το Οζέρσκ, στα Ουράλια, γύρω από το κέντρο επεξεργασίας και αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων του Μαγιάκ.

Η Ξάνθη «πλημμυρίζει» από τις μελωδίες του Μίκη




Αυλαία στις 5 Σεπτεμβρίου των γιορτών της Παλιάς Πόλης


Με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη ανοίγει στις 5 Σεπτεμβρίου η αυλαία των γιορτών της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, ενός θεσμού που κλείνει φέτος τα είκοσι χρόνια.

Η ακρίβεια έφερε προσφορές και στα τσιγάρα


Στο παζλ των χαμένων εκτός από τη βιομηχανία που πουλά κοντά στο κόστος , είναι οι πρατηριούχοι , οι περιπτεριούχοι και το υπουργείο Οικονομικών που χάνει τα περισσότερα έσοδα.

Ποιου γνωστου ηθοποιού η κόρη ξεκινά καριέρα ως πορνοστάρ;


Συχνά τα παιδιά διασήμων ηθοποιών έχουν το δρόμο στρωμένο για να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνάμεις στο χώρο της υποκριτικής. Όμως η νεαρή Montana Fishburne μάλλον δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό της όταν αποφάσισε να γίνει... ηθοποιός. Η 19χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού Laurence Fishburne, ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

Παραλίγο τραγωδία με ελικόπτερο στη Μύκονο


Θρίλερ στο νέο λιμάνι της Μυκόνου όταν διθέσιο ελικόπτερο Robinson, με γερμανικό νηολόγιο (D-HOVY), αρχικά παραλίγο να πέσει επάνω σε κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του νησιού και εν συνεχεία επάνω σε λουόμενους της παραλίας! Το ελικόπτερο πετούσε επάνω από τον κόλπο του Αγίου Στεφάνου, όταν παρουσίασε βλάβη και ο πιλότος του, εμφανώς είχε χάσει τον έλεγχό του και προσπάθησε να το προσγειώσει με αυτοπεριστροφή.

Ανακαλύφθηκαν γονίδια που σχετίζονται με την μηνιγγίτιδα




Μερικά παιδιά είναι γενετικά πιο ευάλωτα στην θανατηφόρα νόσο


Φως στους θανάτους παιδιών από την μηνιγγίτιδα και από τη σηψαιμία, μπορεί να ρίξει η ανακάλυψη από διεθνή επιστημονική ομάδα, για πρώτη φορά, ορισμένων γονιδίων που σχετίζονται με την θανατηφόρα νόσο.

M.Nετανιάχου: "Έπρεπε να γίνει η επίθεση στο τουρκικό σκάφος"


Δικαιολόγησε πλήρως την επίθεση Ισραηλινών κομάντο στο τουρκικό σκάφος και την διεθνή νηοπομπή στα διεθνή ύδατα έξω από την Λωρίδα της Γάζας, όπου σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου σήμερα ότι καταθέτοντας ενώπιον της ισραηλινής επιτροπής έρευνας.

ΗΠΑ: Περικοπές στον προϋπολογισμό του Πενταγώνου



Καταργείται το Κοινό Επιτελείο Δυνάμεων

Σειρά μέτρων για τη μείωση του κόστους λειτουργίας του Πενταγώνου ανακοίνωσε ο αμερικανός υπουργός Άμυνας. Να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός του Πενταγώνου αντιπροσωπεύει το 40% των παγκόσμιων στρατιωτικών δαπανών.

Νεκρή 65χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στα Γιάννενα!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Έχασε τη μάχη για τη ζωή 65χρονη γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων.H άτυχη γυναίκα, πολύ σοβαρά

Οι παραβάσεις δεν κάνουν... διακοπές



1339 επικίνδυνες παραβάσεις μέσα σε τρεις ημέρες

Ελέγχους για να διαπιστωθούν και να αποτραπούν επικίνδυνες παραβάσεις έκανε η τροχαία στο τριήμερο από την Παρασκευή έως την Κυριακή, στην περιοχή της Αττικής.

Τα συνεργεία της διαπίστωσαν συνολικά 1339 επικίνδυνες παραβάσεις, όπως μέθη, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων και άλλες.

Έξι εκατ. στρέμματα έγιναν στάχτη σε μία δεκαετία



Οι περισσότερες φωτιές σε Πελοπόννησο και Θεσσαλία


Περισσότερες από 110.000 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τη δεκαετία 2000 – 2010 στη χώρα μας, αποτεφρώνοντας 6 εκατομμύρια στρέμματα, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του υποστράτηγου εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανού Γκουρμπάτση.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ......