Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τραγούδι της Αννας Βίσση σε Ιαπωνική διαφήμιση για... σάκε (video).


Υπάρχουν φορές που οι ειδήσεις έρχονται κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου. Η Άννα Βίσση είχε από το πουθενά την ευκαιρία να ακουστεί στην Ιαπωνία. Το τραγούδι της «Το πολύ πολύ» (από το album «Κραυγή») επιλέχθηκε για να ντύσει μια animated τηλεοπτική διαφήμιση με τίτλο «Topoli» για την Ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ποτών sake, Tateyama Brewing Company. Δημιουργός της ξεχωριστής διαφήμισης είναι ο καλλιτέχνης Naoki Mitsuse. Δες το video εδώ...


Σύμφωνα με πληροφορίες του fannatics.gr το τραγούδι (στίχοι και μουσική Νίκος Καρβέλας) είχε επιλεγεί ήδη από τη διαφημιστικήεταιρία και ο Naoki Mitsuse ανέλαβε να το ντύσει με εικόνες. Μάλιστα σε μία από τις σκηνές της διαφήμισης εμφανίζεται ένα εξώφυλλο εφημερίδας με τη φωτογραφία της Άννας και τον τίτλο "Σούπερ Σταρ Βίσση Άννα"! Ο ίδιος ανέφερε πως στόχος ήταν να βοηθήσουν το κοινό να καταλάβει ποιου η μουσική χρησιμοποιήθηκε στη διαφήμιση. Συνήθως αυτό επιτυγχάνεται με υπότιτλους σε μια άκρη της οθόνης, ωστόσο σύμφωνα με το δημιουργό αυτή τη φορά η αναφορά στην τραγουδίστρια έγινε με ένα πιο δημιουργικό τρόπο.

Η Tateyama Brewing είναι μια μικρή αλλά με καλά εδραιωμένη φήμη εταιρεία παραγωγής ποτών sake (αλκοολούχο ποτό με βάση το ρύζι) στην Ιαπωνία και ένας από τους σκοπούς του διαφημιστικού ήταν για να κάνει γνωστό ένα νέο, συλλεκτικό είδος ποτού.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: