Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Παραλίγο τραγωδία με ελικόπτερο στη Μύκονο


Θρίλερ στο νέο λιμάνι της Μυκόνου όταν διθέσιο ελικόπτερο Robinson, με γερμανικό νηολόγιο (D-HOVY), αρχικά παραλίγο να πέσει επάνω σε κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του νησιού και εν συνεχεία επάνω σε λουόμενους της παραλίας! Το ελικόπτερο πετούσε επάνω από τον κόλπο του Αγίου Στεφάνου, όταν παρουσίασε βλάβη και ο πιλότος του, εμφανώς είχε χάσει τον έλεγχό του και προσπάθησε να το προσγειώσει με αυτοπεριστροφή.
Πέρασε ελάχιστα μέτρα από την γέφυρα του κρουυαζιερόπλοιου και άρχισε να περιφέρεται σχεδόν ακυβέρνητο στο κόλπο. Οταν πέρασε επάνω από το κρουαζιερόπλοιο κατευθύνθηκε προς την παραλία, όπου παρά το γεγονός ότι έδυε ο ήλιος, βρισκόντουσαν δεκάδες λουόμενοι!

Βλέποντας το ελικόπτερο να κατευθύνεται καταπάνω τους, πανικοβλημένοι εγκατέλειψαν την παραλία και γενικά στάθηκαν πολύ τυχεροί, καθώς ο πιλότος του κατάφερε και το προσγείωσε μόλις τρία μέτρα από το κύμα, εκεί που λίγα δευτερόλεπτα πριν έπαιζαν παιδάκια! Στο σημείο του ατυχήματος έχουν σπεύσει δυνάμεις του Λιμενικού και στης αστυνομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: