Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ποιου γνωστου ηθοποιού η κόρη ξεκινά καριέρα ως πορνοστάρ;


Συχνά τα παιδιά διασήμων ηθοποιών έχουν το δρόμο στρωμένο για να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνάμεις στο χώρο της υποκριτικής. Όμως η νεαρή Montana Fishburne μάλλον δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό της όταν αποφάσισε να γίνει... ηθοποιός. Η 19χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού Laurence Fishburne, ξεκίνησε την καριέρα της με ένα ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

Η κόρη του σταρ της σειράς CSI Las Vegas και της τριλογίας Matrix, θα πρωταγωνιστήσει σε μία παραγωγής πορνό, της εταιρίας Vivid Entertainment που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις ταινίες.

Η MontanaFishburne δήλωσε στην ιστοσελίδα People.com ότι «Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου και την σεξουαλικότητά μου». Η ίδια έσπευσε να συμπληρώσει ότι «Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ. Ο πατέρας μου είναι στενοχωρημένος, αλλά ελπίζω ότι τελικά θα είναι περήφανος για μένα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός έκανες προσπάθειες για να αποτρέψει την κυκλοφορία της ταινίας, προτείνοντας 1 εκ. δολάρια στην παραγωγό εταιρία. Όμως τελικά το DVD ήδη κυκλοφόρησε στα ράφια των καταστημάτων (και τα ανάλογα site στο internet) με τον εύγλωττο τίτλο «Montana Fishburne». Εν τω μεταξύ σκανδαλοθηρικές εφημερίδες και blog ήδη ξετινάζουν το παρελθόν της οικογένειας βγάζοντας στη δημοσιότητα διάφορες πληροφορίες που όμως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.
πηγη:e-radio.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://hotfile.com/dl/61572344/2097fff/Montana_Fishburne_-_Exposed_Sex_Tape_Scene_1.rar.html

Ανώνυμος είπε...

http://hotfile.com/dl/61482887/5e00072/Montana_Fishburne_-_Exposed_Sex_Tape.rar.html

Ανώνυμος είπε...

Montana Fishburne Exposed Sex Tape 2010 DVDRip XviD ViViD
Size: 642MB

http://hotfile.com/dl/61813864/c11b5a2/Montana.Fishburne.Exposed.Sex.Tape.2010.DVDRip.XviD-ViViD.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/61813866/ce4d30a/Montana.Fishburne.Exposed.Sex.Tape.2010.DVDRip.XviD-ViViD.part2.rar.html