Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Obama για τρομοκρατία: H Al Qaeda είναι ακόμη επικίνδυνη και η Υεμένη μοιάζει με το Αφγανιστάν


Σειρά δηλώσεων έκανε στο αμερικανικό δίκτυο msnbc ο αμερικανός Πρόεδρος Barack Obama λίγο πριν αναχωρήσει σήμερα από την Ουάσιγκτον για το Maine για το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά του. Στις δηλώσεις του κατά κύριο αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας σε συνδυασμό με τις δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στις οποίες φαίνεται να χάνει έδαφος σε σχέση με πιθανούς ρεπουμπλικάνους υποψηφίους.

Κινητοποίηση της εθνοφρουράς στην Καλιφόρνια για τον έλεγχο της παράνομης μετανάστευσης


Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger ξεκίνησε την κινητοποίηση την Παρασκευή μονάδων της εθνοφρουράς της πολιτείας σε μια προσπάθεια να συνδράμει τις ομοσπονδιακές δυνάμεις στον αγώνα που δίνουν κατά της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών αλλά και της παράνομης μετανάστευσης στα σύνορα με το Μεξικό.

ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.....


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ......

ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ....ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ....ΜΙΑ ΑΠΛΗ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ" ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ........!!!!!!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Τρισάγιο για τους ήρωες του Καρέα


Τρισάγιο στο μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών και του Εθελοντή Δασοπροστασίας Δημήτρη Καραμολέγκου τελεί την Κυριακή στις 10.30 πρωί στον Υμηττό το Πυροσβεστικό Σώμα για να τιμήσει τους τέσσερις πυροσβέστες που νικήθηκαν από τις φλόγες στη μεγάλη πυρκαγιά το 1998 στον Καρέα.

Θα προηγηθεί συγκέντρωση στις 9. 30 στο πυροφυλάκειο Καισαριανής.
πηγη:skai.gr

Σε ρυθμούς Λορένθο...


Ο Χόρχε Λορένθο συνεχίζει το σερί του. Μετά το Σίλβερστοουν, το Ασεν και την Καταλούνια πήρε την πολ ποζίσιον και στην πίστα Σάχσενρινγκ.

Ηταν η τέταρτη πολ ποζίσιον της σεζόν στην πίστα της Γερμανίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το όγδοο γκραν πρι του πρωταθλήματος Moto GP. Εντυπωσιακός ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση.

Μάχη με τις φλόγες σε Βαρνάβα - Καπανδρίτι


Εικόνα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Συνεχής ενημέρωση από το ΣΚΑΪ 100,3.

Παραμένουν οι διάσπαρτες εστίες της πυρκαγιάς που εκτείνεται σε μεγάλο μήκος στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Η φωτιά ξεκίνησε το Σάββατο από χαράδρα στο Μικροχώρι και αναζωπυρώνεται με κατεύθυνση τον Βαρνάβα,το Καπανδρίτι και τον Κάλαμο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..........



"Διέβη τον Ρουβίκωνα" το "Πίρι Ρέϊς" - Ερευνά στην υφαλοκρηπίδα - Μηδενική αντίδραση από την Αθήνα!


«Διέβη τον Ρουβίκωνα» το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέϊς» - όπως άλλωστε αναμενόταν αφού είχε δεσμεύσει την περιοχή - όταν από χθες αργά το βράδυ, πέρασε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα (αυτή την στιγμή βρίσκεται μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου στο σημείο ερευνών "Α" του χάρτη που δημοσιεύουμε) και ξεκίνησε έρευνες για

Πλοίο-φάντασμα στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων


Ο σκελετός ενός πλοίου ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών ανακαλύφθηκε δίπλα στο «σημείο μηδέν» των Δίδυμων Πύργων, κάτω από την πρόσχωση που είχε δημιουργήσει την περιοχή του Μπάτερι Παρκ πάνω στον ποταμό Χάντσον.

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝT


"Χρήματα υπάρχουν"... έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια...

Είναι εικόνα υπουργού αυτή;


Καλά ρε παιδιά είμαστε σοβαροί; Είναι εικόνα υπουργού αυτή που βλέπουμε; Εντάξει να είσαι ένας ιδιώτης που έχει τα κιλά του και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αλλά ένας υπουργός δίνει το παράδειγμα με το να έχει τόσα κιλά που να κοντεύει να σκάσει; Δεν χωράς ρε συ Πάγκαλε ούτε από δίπορτο να περάσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις ότι είναι αντιαισθητικό; Και είναι άλλο να είναι κανείς ασθενής και άλλο να ...χτυπάει το ένα γουρουνόπουλο μετά το άλλο. Γιατί εμείς το μαγουλάκι του Πάγκαλου το βλέπουμε ροδαλό...

ΠΗΓΗ:http://troktiko.blogspot.com

ΒΟΜΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Από στιγμή σε στιγμή οι 2 αιώνιοι ανακοινώνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την Ελλάδα μας..Ο ΟΣΦΠ ανακοινώνει τον Ριέρα για αριστερό χαφ κ ο ΠΑΟ μετά τον Γκοβού ταράζει κι άλλο τα νερά με την απόκτήση των Παπαρήγα(για αριστερό χαφ ή αλλιώς αντι-Λέτο) κ Παπακωνσταντίνου(το "hummer" της άμυνας)..Αποκλειστικές φωτο..

Σύλληψη 27χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας


Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 27χρονος για κατοχή αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου ήταν αποθηκευμένα εννέα αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Μεταξύ αυτών, εντοπίστηκε και ένα διεθνώς αναγνωρισμένο αρχείο με υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο ο 27χρονος, μέσω ειδικού λογισμικού ανταλλαγής, διέθετε σε άλλους χρήστες τους Διαδικτύου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Ρεκόρ ζέστης στον πλανήτη


Ο μήνας που πέρασε ήταν ο θερμότερος Ιούνιος για όλο τον πλανήτη από τότε που άρχισαν οι επίσημες καταγραφές της θερμοκρασίας τον 19ο αιώνα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ).
H μέση συνδυασμένη θερμοκρασία για την ξηρά και την επιφάνεια των ωκεανών έφτασε τους 16,2 βαθμούς Κελσίου και ήταν 0,68 βαθμούς υψηλότερη από το μέσο όρο του Ιουνίου τον 20ό αιώνα.
Ρεκόρ θερμοκρασίας σημειώθηκε φέτος και για τις περιόδους Ιανουάριος-Ιούνιος και Απρίλιος Ιούνιος.
Η ζέστη δεν έπληξε πάντως ομοιόμορφα ολόκληρο τον πλανήτη: Στην Ισπανία, η μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ο φετινός Ιούνιος ήταν για τη χώρα ο πιο δροσερός των τελευταίων 13 ετών.
Στην Κίνα, το Κλιματικό Κέντρο του Πεκίνου διαπίστωσε ότι ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί στην Έσω Μογγολία, το Χεϊλονγκζιάν και το Ζιλίν, ενώ για την περιοχή του Γκουιζού ήταν ο ψυχρότερος μέχρι σήμερα.
Η ανακοίνωση της NOAA δεν συνδέει το ρεκόρ με την παρατηρούμενη θέρμανση του πλανήτη, γεγονός πάντως είναι ότι τα ρεκόρ θερμοκρασίας καταρρίπτονται όλο και συχνότερα από τη δεκαετία του 1990.

Λαύριο... Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή


Πυρκαγιά στη θέση Πουνταζέζα στο Λαύριο ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η φωτιά, που ενισχύεται από τους ισχυρούς ανέμους, ξεκίνησε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την άκρη των εγκαταστάσεων της «Olympic Marin» και επεκτάθηκε σε πευκόφυτη περιοχή. Αρκετά κοντά βρίσκονται κατοικίες, αλλά και μία παιδική κατασκήνωση που θα εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους. Ισχυρές -επίγειες και εναέριες- δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο της πυρκαγιάς.

Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι έχουν πρόβλημα σε επιχειρήσεις



Έχουν προβλήματα οι μεγάλες εταιρείες και την κάνουν από την Ελλάδα. Μετά την fanc και την ΑLDI αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ενώ για πτώχευση πάει η "ΑΤΛΑΝΤΙΚ" και στον Ράδιο Κορασίδη υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους εργαζόμενους. Μιλάμε για σύνολο πάνω από 5.000 εργαζόμενοι μόνο σε αυτές τις εταιρείες. Ο αγώνας έπρεπε να δοθεί αρκετά νωρίτερα και όχι τώρα που έφθασαν στο παρά πέντε. Είναι φανερό ότι έκαναν ανοίγματα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν γιατί ο κόσμος αγοράζει λίγα πράγματα και μόνο τα χρήσιμα.

ΠΗΓΗ:http://troktiko.blogspot.com

Πωλέται!!!


Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα ένα ακόμη νησί μας βγαίνει στο σφυρί..Οι Αμοργιανοί το ξέρουν ότι ξεπωλούνται..Να λοιπόν που κάποιοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς..


ΠΗΓΗ:http://troktiko.blogspot.com