Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

σπάσαμε το φράγμα.....

Σπάσαμε το φράγμα των 41 βαθμών κελσίου τελικά στην πόλη της Λαμίας σήμερα!
Η ζέστη είναι υπερβολική και δεν φυσάει καθόλου , η υγρασία εξαφανισμένη όπως και ο κόσμος που προτίμησε τις παραλίες και τις περιοχές που έχουν κλιματισμό!!
προσοχή σε όσους προσπαθήσουν να κυκλοφορήσουν , απαραίτητα γυαλιά ηλίου και καπέλο!!!!

στοιχηματικό blog!


ένα ακόμη νέο blog αυτή τη φορά όμως ασχολείται αποκλειστικά με το "στοίχημα"!
http://bet-par.blogspot.com/

Νέο blog


ένα ιστολόγιο το οποίο ασχολείται ιδιαίτερα με τα θέμα της πόλης και του νομού του (Βόλος- Ν.Μαγνησίας) ήρθε να προστεθεί στην παρέα των ιστολογίων!
είναι το http://volospress.blogspot.com/

Αποκάλυψη - Σοκ: Σταμάτησαν οριστικά τις επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών


Όλοι οι παράνομοι εισβολείς μεταφέρονται στα αστικά κέντρα κατόπιν υπουργικής εντολής Σε πρόσφατη ενημερωτική σύσκεψη των αρμοδίων αστυνομικών αρχών, η γραμμή του υπουργείου Προ.Πο. άλλαξε. Ακούγοντας τις οδηγίες των προϊσταμένων τους, οι αστυνομικοί των παραμεθόριων περιοχών έμειναν στην κυριολεξία με ανοιχτά στόματα. «Οι συλληφθέντες μετανάστες θα κρατούνται προσωρινά στους χώρους κράτησης των αστυνομικών τμημάτων και

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΡΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΕ





Ρε Σουφλιά όταν σου έλεγαν ότι θα βάλουν διόδια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας εσύ για πόσα διόδια άκουσες; Δύο, τρία, τέσσερα;! Πόσα άκουσες ή μήπως δεν άκουσες, με την κουφαμάρα που σε δέρνει;;!!


">

Υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού το κέντρο φυσικής αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων



το λάβαμε απο : epirusgate.blogspot.com

Ιδιωτικοί όμιλοι ετοιμάζονται να καλύψουν τα κενά που αφήνει το μονάδικο στην περιοχή δημόσιο κέντρο

Στα «νύχια» των επιχειρηματιών εγκαταλείπονται όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι που, μέσα σε συνθήκες κρίσης και καθώς δυσκολεύονται να διασφαλίσουν ακόμα και τα απαραίτητα για την υγεία τους φάρμακα και εξετάσεις.Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στα Γιάννενα, όπου το (μοναδικό σε όλη την περιοχή δημόσιο) Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων υπολειτουργεί. Παρά το ότι διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και 40 κλίνες λειτουργεί μόνο στο 10% περίπου της δυναμικότητάς του, λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα τα άτομα με αναπηρία, όσοι χρήζουν ανάγκης για αποθεραπεία και αποκατάσταση να «σπρώχνονται» σε επιχειρηματικούς ομίλους και ιδιώτες.Σ' αυτό ακριβώς το έδαφος «ανθίζουν» μια σειρά νέα επενδυτικά σχέδια επιχειρηματιών. Είναι μεγάλο ψέμα πως η συνύπαρξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα διατηρεί το «δικαίωμα επιλογής» στους εργαζόμενους. Στα σκαριά βρίσκεται η λειτουργία ιδιωτικού κέντρου για την αποθεραπεία και αποκατάσταση ατόμων με κινητικές αναπηρίες από την ανώνυμη εταιρεία «Ολύμπιον» και ιδιωτικού νοσοκομείου από την «Πολυκλινική».Το «Ολύμπιον», που εδρεύει στην Πάτρα και έχει επεκτείνει ήδη τις δραστηριότητές του στα Χανιά και στην Καρδίτσα, προχωρά σε ιδιωτικό τριώροφο θεραπευτήριο (Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κλειστής Νοσηλείας) με 99 κλίνες και στα Γιάννενα που θα λειτουργήσει τον προσεχή Δεκέμβρη. Το κέντρο θα είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και θα απευθύνεται σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, είτε από παθήσεις είτε από κακώσεις. Επίσης, ασθενείς που χρήζουν ολικής αποκατάστασης της υγείας τους μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Στα πλαίσια μάλιστα της όξυνσης του ανταγωνισμού το «Ολύμπιον» στοχεύει να επεκτείνει τη δράση του. Προκρίνει για το μέλλον ειδικές μονάδες και διαγνωστικά εργαστήρια, ενώ το «παρών» στην κερδοφόρα πίτα της Υγείας δίνει και ο όμιλος «Πολυκλινική», με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικού νοσοκομείου στην πρωτεύουσα της Ηπείρου που προσδιορίζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2012.Τη δραστηριότητα των ιδιωτικών ομίλων στην Υγεία ενισχύει και η αντιασφαλιστική επίθεση, η οποία, μεταξύ άλλων, διευρύνει τις περικοπές των ασφαλιστικών ταμείων στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εξωθώντας έτσι τους ασθενείς να καταφύγουν σε αντίστοιχα ιδιωτικά κέντρα και να χρυσοπληρώσουν την παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Χρειάζονται αλλοδαποί σύμβουλοι;

το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Του Νίκου Κοτζιά

Η κυβέρνηση δεν αρκείτε στο γεγονός ότι την πολιτική της Ελλάδας τη διαμορφώνουν ξένοι, η Τρόικα, αλλά πιστεύει ότι προκειμένου να διαμορφώσει μια άποψη για το γίγνεσθαι στην Ελλάδα χρειάζεται αλλοδαπούς συμβούλους τους οποίους και χρυσοπληρώνει. Εάν οι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι σε μια περίοδο λιτότητας προσλαμβάνονται προκειμένου να επαναλάβουν τα ίδια με αυτά που επιθυμεί η τρόικα να πράξει η Ελλάδα, τότε η παρουσία τους είναι χειρότερη και της τελευταίας. Και τούτο διότι η μεν τρόικα εκφράζει τα συμφέροντα των δανειστών, ενώ οι σύμβουλοι εκφράζουν τα ίδια συμφέροντα. Η υπόθεση εργασίας, λοιπόν, που κάνω, είναι

Καλημέρα .........