Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

η ΔΕΗ ήδη τρέμει

Η AEGEAN POWER αποτελεί  Εναλλακτικό Προμηθευτή Ηλεκτρικού Ρεύματος. Πουλάει ηλεκτρικό ρεύμα σε Εμπορικούς Πελάτες, που συνδέονται στη Μέση και Χαμηλή Τάση καθώς και σε Οικιακούς Πελάτες - Νοικοκυριά.

Πιο αναλυτικά, αγοράζει ηλεκτρικό ρεύμα, βάσει Άδειας Εμπορίας που διαθέτει από τις αρχές του 2008 από το Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) και την προμηθεύει σε Έλληνες καταναλωτές, μέσω του υπάρχοντος Εθνικού Δικτύου Μεταφοράς και Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας καταναλωτής που αποφασίζει να φύγει από τη ΔΕΗ και να έρθει στην AEGEAN POWER για το ηλεκτρικό του ρεύμα, συνεχίζει να απολαμβάνει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες, χωρίς να διαπιστώνει καμία αλλαγή στην ποιότητα ρεύματος. Υπεύθυνος για την ποιότητα του ηλεκτρικού ρεύματος είναι ο ίδιος ο Διαχειριστής Δικτύου.

Η AEGEAN POWER έχει δημιουργήσει ήδη ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο, το οποίο αποτελείται από Μεγάλους Εμπορικούς Ομίλους, Νοσοκομεία, Φαρμακευτικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Εμπορικές Αλυσίδες Καταστημάτων, Οδικά Δίκτυα, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Αλυσίδες Τροφίμων (Super Markets), Τράπεζες, παρέχοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα εκπροσωπεί το 4% της αγοράς κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.
Επιπλέον, αποτελεί ήδη τον Προμηθευτή Ηλεκτρικού Ρεύματος πολλών χιλιάδων Νοικοκυριών, προσφέροντάς τους προϊόντα, που καλύπτουν με τον πιο οικονομικό τρόπο τις ανάγκες τους.

Μέσι!!!!!!!!!!!!!!!

Απολαύστε κ λίγο Μέσι,έτσι για καληνύχτα.............

Hot boobs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστρια Ιταλικού ποδοσφαίρου....

Τέτοιες σχολιάστριες θέλουμε κ εμείς στην Ελλάδα μήπως κ αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημά μας..
Απολαύστε την κ δεν χρειάζεται να ξέρετε Ιταλικά......

Σ.Τ.Ε: Αντισυνταγματική η Τροπολογία Ρέππα

Αντισυνταγματική κρίθηκε από το Συμβούλιο Της Επικρατείας, η τροπολογία Ρέππα η οποία ποινικοποιούσε τη μη καταβολή αντιτίμου στα διόδια, εισάγοντας  στον Κ.Ο.Κ. ως παράβαση το άνοιγμα της προστατευτικής μπάρας από τους οδηγούς.
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Της Επικρατείας, κ. Σταυρόπουλος Γεώργιος τόνισε:
"Δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη χώρα να καταστρατηγούνται συνταγματικές διατάξεις, χάριν συμφερόντων. Η πολιτεία πρέπει να φροντίζει για την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στη χώρα και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους."

Περισσότερα διαβάστε στο άρθρο: Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την τροπολογία Ρέππα

πηγη: http://www.aparadektoi.gr


ελλάδα έχεις χρεωκοπησει πάρτο χαμπάρι


«Έχουν χρεοκοπήσει. Ας το παραδεχτούν» είναι ο τίτλος του άρθρου του περιοδικού Economist, που αναφέρει ότι τόσο η οικονομία της Ελλάδας όσο και της Ιρλανδίας συρρικνώνονται και οι επενδυτές δεν πιστεύουν ότι θα διασωθούν.

Στο ίδιο άρθρο εκφράζεται η άποψη ότι η πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες «έκανε λίγα» για να βοηθήσει την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, τις πιο προβληματικές οικονομίες της ζώνης.
«Οι ηγέτες της Ευρώπης φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης», τονίζεται στο άρθρο.
Ο Economist σημειώνει πως ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας παραιτήθηκε στις 23 Μαρτίου, μετά την αποτυχία να κερδίσει υποστήριξη για το τέταρτο πακέτο λιτότητας μέσα σε ένα χρόνο.

Την ίδια στιγμή η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας έχει διολισθήσει σε καθεστώς σχεδόν junk και οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων έχουν αυξηθεί πάνω από το 8% καθώς οι επενδυτές φοβούνται πως η Πορτογαλία θα πρέπει να στραφεί προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ για διάσωση.