Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

το ειδαμε και αυτο!!!!



αυτο που βλέπω αυτή τη στιγμή στο κανάλι MAKEDONIA δεν έχει ξαναγίνει!!!!
πρώτη φορά συμφωνούν όλοι μα όλοι οι συνομιλιτές ότι όντως κάθε ομάδα έχει κερδίσει κάποια σφυρίγματα από τη διαιτησία και ότι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ποδοσφαιρική κυριακή κατ΄εμέ) με την ενότητα της ανάλυσης αμφισβητούμενων και μη φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα θα πρέπει να αλλάξει γιατί έτσι δυναμιτίζεις τον κόσμο και προσθέτεις βάρος στην ψυχολογία των διαιτητών.
άτομα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις δημοσιογραφίας συμφωνούν οτι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και στα καλύτερα του!!
μιλουν για πραγματα που πρεπει να αλλάξουν και πραγματικά μιλούν με κόσμιο τρόπο χωρις διακοπες του συνομιλιτή τους!!!!
πραγματικά μπράβο τους!!
αξίζουν πραγματικά συγχαρητηρια γιατι δεν δυναμιτίζουν το φίλαθλο κόσμο!!

best dunker!!!!!



απολαύστε ένα βίντεο με τον καλύτερο στα "καρφώματα"!!!
ο καντούρ ζιαννί είναι Γάλλος επαγγελματίας αθλητής του ποδοσφαίρου παλαιότερα και των SLAM NATION τα τελευταία χρόνια!!
το απίστευτο σε αυτό το βίντεο δεν είναι απλά τα "καρφώματα" αλλά το ύψος του αθλητή το οποίο δεν ξεπερνάει το 1,73μ!!!!!!!!

This n that card trick!!!!!



ένα πολύ ενδιαφέρον τρικ!!!

Όλη η αλήθεια για το εξασθενές χρώμιο



Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για το εξασθενές χρώμιο και τους κινδύνους που εγκυμονεί. Παρακάτω θα μάθετε όλη την αλήθεια για την επικίνδυνη αυτή ένωση, όπως προκύπτει από επιστημονικές μελέτες και χωρίς προκαταλήψεις ή διάθεση για δημιουργία πανικού.

Το χρώμιο είναι ευρέως διαδεδομένο στη φύση με φυσική αφθονία στο φλοιό της Γης 100 ppm. Τα φυσιολογικά επίπεδά του στα μη ρυπασμένα επιφανειακά ύδατα κυμαίνονται στην περιοχή 1 - 10 μg/L, ενώ στο πόσιμο νερό οι συγκεντρώσεις του βρίσκονται στην περιοχή 0,4 - 8 μg/L. Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι διαθέσιμο στα φυτά (μέχρι 0,19 mg/kg) και δεν έχει διευκρινιστεί επαρκώς το κατά πόσο το χρώμιο είναι γι' αυτά ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο.

Οι ενώσεις του εξασθενούς χρωμίου εισέρχονται στο περιβάλλον κυρίως από δραστηριότητες του ανθρώπου, οι διάφορες βιομηχανίες (χάλυβα, επιχρωμάτωσης και χυτήρια) εκπέμπουν στον αέρα, στο νερό και στο έδαφος πλήθος ενώσεων του Cr(VI), οι οποίες είναι σταθερές στον αέρα και στο καθαρό νερό, αλλά ανάγονται ταχύτατα προς Cr(III), όταν έρθουν σε επαφή με οργανική ύλη. Επίσης το πόσιμο νερό μπορεί να μολυνθεί με χρώμιο τόσο μέσω του μολυσμένου υδροφόρου ορίζοντα (κοντά σε ΧΥΤΑ και βιομηχανικές ζώνες) όσο και από τους πεπαλαιωμένους σωλήνες του δικτύου ύδρευσης.

Στο πόσιμο νερό έχει θεσπιστεί με την Οδηγία 98/83/EC ανώτατο επιτρεπτό όριο ολικού χρωμίου τα 50 μg/L. Στην Αυστραλία, στον Καναδά το επιτρεπτό όριο είναι στα 50 μg/l , ενώ στις ΗΠΑ θεωρείται ασφαλές για την υγεία του ανθρώπου τα 100 μg/L ολικού χρωμίου. Ωστόσο παρά την τοξικότητα του δεν έχει οριστεί ανώτατο επιτρεπτό όριο για το εξασθενές σε καμία άλλη χώρα εκτός από την Καλιφόρνια, που όρισε το 2001 ως ανώτατο όριο τα 0,2 μg/l για πόσιμο νερό. Στην Ελλάδα, με την ΚΥΑ 4859/726 ρυθμίζονται οι εκπομπές ολικού χρωμίου από απόβλητα βιομηχανιών σε υδάτινους αποδέκτες, σε συγκεντρώσεις που κυμαίνονται (ανάλογα με τον αποδέκτη) από 0,6 έως 3 mg/L . Οι εκπομπές ρύπων των βιομηχανιών στην Ελλάδα (φυσικά και του εξασθενούς χρωμίου) μπορούν να καθοριστούν από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, κατά περίπτωση και κυμαίνονται για το Cr(VI) από 0,3 έως 1 mg/L στα υγρά απόβλητα. 'Οριο για το έδαφος δεν έχει θεσπιστεί ακόμα.

Επομένως ότι άλλο ακούσετε ή οποισδήποτε προσπαθήσει να σας πείσει για κάτι άλλο απαντήστε του ανάλογα, τώρα ξέρετε.

ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΒΟΒΜΑ!!!!



τηλεφωνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην Πλατεία Συντάγματος δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ πριν από μια ωρα περιπου!
τελικά μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων της Αστυνομίας και εκτεταμένες ερευνες στην γύρω περιοχή της πλατείας διαπιστώθηκε ότι όλο αυτό ήταν απλά μια φάρσα!!!

καλό μήνα!

δεν ξεχνώ 2

για να μην ξεχνιόμαστε σαν σήμερα τέτοια ώρα η Ελλάδα ζούσε δύσκολες ώρες με την κρίση των ΙΜΙΩΝ. Ήταν 31-1-1996 τα υπόλοιπα τα γνωρίζεται, όλοι πάνω κάτω.

απλά υπενθύμιση για να μην ξεχνιόμαστε που είμαστε, και τι έγινε πριν 14 χρόνια.

Ίμια 14 χρόνια μετά ή Μενεγάκη σήμερα;



Υπήρξε η πιο δραματική νύχτα της σύχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Τρεις Έλληνες αξιωματικοί χάθηκαν εκείνη την τραγική νύχτα. Κανείς δεν έμαθε την αλήθεια, το ελληνικό γόητρο κατατροπώθηκε. Αυτοί που είχαν την ευθύνη να βγάλουν την Ελλάδα ασπροπρόσωπη από την κρίση δεν τα κατάφεραν. Κάποιοι από αυτούς ακόμα και σήμερα έχουν τα μούτρα να κυβερνούν αυτή τη χώρα.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στο χωρισμό της Μενεγάκης; Έχουν τη δύναμη τα γεγονότα στα Ίμια να παράγουν τηλεθέαση; Ποιος νοιάζεται σήμερα για την τραγωδία εκείνη μπροστά στη τραγωδία της Ελένης;


σπασμένες κάρτες NOVA

Σε λίγο καιρό η NOVA ετοιμάζεται να θέσει τέλος στην πειρατεία της, με μία καινούρια κάρτα (πλατινένια), η οποία σύμφωνα με την εταιρεία δεν θα αποκωδικοποιείται, και σε συνδυασμό με το ψηφιακό σήμα που έρχεται, θα είναι αδύνατον να υπάρχουν κλώνοι καρτών, εξαιτείας των πολλών και εναλλασόμενων κωδικών 128bit (με 128 ψηφία), ανά δευτερόλεπτο.
Βέβαια κανείς δεν αποκλείει το αντίθετο, αλλά η εταιρεία είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει τους κλώνους, που τις κοστίζουν τόσο πολύ!