Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το ARK Festival έρχεται στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.


Με ένα φρέσκο μουσικό διήμερο φεστιβάλ θα μας υποδεχθεί ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα. Το ARK Festival θα ενώσει στην ίδια σκηνή, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, δύο μουσικές γενιές. Αγγελάκας, Παυλίδης και Xaxakes θα συναντήσουν τη Monika, τους Maraveyas Ilegal, τον Rous και πολλούς ακόμα. Το ραντεβού δίνεται Δευτέρα και Τρίτη 13 και 14 Σεπτεμβρίου, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε (από τις 18 Αυγούστου) με τους πρώτους τυχερούς να εξασφαλίζουν ακόμα χαμηλότερες τιμές. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το ARK Festival και τα εισιτήρια…

Για πολλά χρόνια, οι Έλληνες καλλιτέχνες έπαιζαν και παίζουν ως μέρος line-up που φιλοξενούν κυρίως καλλιτέχνες του διεθνούς ρεπερτορίου. Στο ARK Festival αποτελούν τους πρωταγωνιστές γιατί έφτασε η ιδανική στιγμή να παίξουν στην ίδια σκηνή, να πυροδοτήσουν συλλογικά τα συναισθήματά μας. Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου
Αγγελάκας 3
Παύλος Παυλίδης & The B-Movies
Γιάννης Χαρούλης
Rous
The Voyage Limpid Sound

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου
Xaxakes
Monika
Maraveyas Ilegal
The Burger Project
Leόn

Η προπώληση ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Αυγούστου σε PUBLIC, IANOS και I-TICKET.GR. Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν μόλις 15 Ευρώ. Τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 17 Ευρώ ενώ στην είσοδο της Τεχνόπολης (τις βραδιές των συναυλιών)θα κοστίζουν 20 Ευρώ. Τέλος υπάρχει και διήμερο εισιτήριο με τιμή 30 Ευρώ.

To E-Radio.gr είναι υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του ARK Festival.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: