Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας τo Σαββατοκύριακο στην Παμβώτιδα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση της Ελληνικής Κωπηλασίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων και ΑμεΑ θα διεξαχθεί από την ΕΚΟΦΝΣ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Γιάννινα, με την συμμετοχή 600 περίπου αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.Πρόκειται για την Β΄ Φάση του Πρωταθλήματος στην οποία ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα λάβει μέρος με 28 νέους αθλητές. Πάντως ο Ν.Ο.Ι. έχει ήδη εξασφαλίσει για μία ακόμη χρονιά τον τίτλο του Πολυνίκη και Πρωταθλητή Ελλάδος, μετά τα 16 μετάλλια -12 χρυσά και τέσσερα ασημένια- που κατέκτησαν οι αθλητές του στην Α΄ Φάση του Πρωταθλήματος, η οποία διεξήχθη στις αρχές του περασμένου Μαΐου στην Καστοριά. Παρόλα αυτά, στόχος του Ναυτικού Ομίλου είναι η πρωτιά στη συλλογή βαθμών και μεταλλίων και στους επικείμενους αγώνες.Aύριο, Σάββατο, από τις 8 το πρωί, θα διεξαχθούν στην Παμβώτιδα οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, ενώ μεθαύριο, Κυριακή θα γίνουν οι ημιτελικοί (8 με 10 το πρωί) και οι τελικοί αγώνες (10:30 το πρωί με 1 το μεσημέρι).Αναλυτικά στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος ανά κατηγορία οι εξής αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων:
*Σκιφ Κορασίδων: Βασιλική Νταλαμάγκα.
*Διπλό Σκιφ Κορασίδων: Ξανθίππη Κολτσίδα – Βασιλική Ζυγούρα.
*Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων: Μαγδαληνή Μάντζιου – Σπυριδούλα Τζούκα – Αμαλία Τσιάβου – Χρυσάνθη Τζούκα.
*Σκιφ Παίδων: Στο πρώτο ο Γεώργιος Αντώνης και στο δεύτερο ο Γιάννης Ζαμάνης.
*Διπλό Σκιφ Παίδων: Κων/μος Μαγκλάρας – Μιχάλης Παπατσίμπας και Βαγγέλης Αθανασίου – Κώστας Παπαδιάς.
*Δίκωπος άνευ Παίδων: Αθανάσιος Τσιάλιος – Ηλίας Κούρος.
*Οκτάκωπος Παίδων: Θεοφάνης Γιώτης – Αλέξανδρος Τραχανάς, Ιωάννης Ζήσης – Χαράλαμπος Υφαντής – Βασίλης Πάνου – Θωμάς Βαρδάκας – Αναστάσιος Φελιάς – Γιώργος Ρίζος και πηδαλιούχος Χρήστος Κρούτια.
*Τετραπλό Σκιφ Παίδων: Δημήτριος Μάνθος – Κων/νος Μπακαγιάννης – Παναγιώτης Δήμος – Σωτήρης Ζαφειρίδης.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Πρωταθλήματος Κωπηλασίας από τις κερκίδες του ΕΑΝΚΙ στην Λιμνοπούλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η αφετηρία των αγωνισμάτων θα είναι στο «Δώδεκα» της Παραλιμνίου περιοχής και τερματισμός στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: