Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τα «φανερά μυστικά» στο Βεάκειο


Ο - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Νόστος», του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, διοργανώνει και εφέτος συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το Στέφανο Κορκολή.

Η μουσική συνάντηση που πέρυσι έγινε σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, η παράσταση που άγγιξε μελωδικά τις αισθήσεις μας και μάγεψε όλους όσους την είδαν λίγο διαφοροποιημένη τον χειμώνα που μας πέρασε, έρχεται να μας απογειώσει την Τετάρτη (21 Ιουλίου) στις 21.30, στο Βεάκειο Θέατρο, για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ "Νόστος".

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν «Φανερά-Μυστικά» την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές: «Η αγάπη που πάει», «Κόκκινο», «Δυνατά σιωπηλά», «Μ’άλλον μοιάζεις», «Τελειώσαμε», «Απελπιστικά διαθέσιμη», «Η ζωή μου άνω κάτω» είναι μερικά από τα τραγούδια που καταγράφηκαν ήδη στην ψυχή μας, τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Άλκηστις όπως ξέρει να κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Mαζί τους ο Σέρβος Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες.

Το δίωρο πρόγραμμά τους συμπληρώνουν τραγούδια διαχρονικά, αγαπημένα, ενορχηστρωμένα από τον Στέφανο με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν.

Οι καλλιτέχνες ενισχύουν έμπρακτα το δύσκολο αυτό αγώνα της απεξάρτησης και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και με χαρά να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του Προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες – χρήστριες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.
Οι στόχοι
Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Νόστος» έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική ενίσχυση (μέσω δωρεών και διοργάνωσης συναυλιών) των δραστηριοτήτων της Θεραπευτικής Κοινότητας και της επανένταξης των ατόμων στην κοινωνία.

Τιμή εισιτηρίου: 25 €
Προπώληση: Δισκοπωλεία Μetropolis, ταμεία δημοτικού κινηματογράφου Αττικόν και στα γραφεία του Συλλόγου ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Διστόμου 70-74, Πειραιάς
Πληροφορίες στα τηλ. 210-4131305/ 210-4111341

Δεν υπάρχουν σχόλια: