Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Με γκρίζα μαλλιά επιστρέφει ο «Joey» από τα «Φιλαράκια».


Για 12 χρόνια (και ακόμα περισσότερα αν μετρήσουμε τις ασταμάτητες επαναλήψεις) ο Matt LeBlanc μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου στο ρόλο του ηθοποιού Joey Tribbiani, έχοντας την ατάκα «How ya doin’» ως ακαταμάχητο όπλο για να ρίχνει τις γυναίκες. Ο Matt LeBlanc επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από απουσία τεσσάρων ετών, σε έναν ρόλο παρόμοιο με εκείνον που τον έκανε διάσημο μέσα από τα «Φιλαράκια».

Στη νέα σειρά ο Matt LeBlanc θα υποδυθεί έναν ηθοποιό με το όνομα Matt LeBlanc! Όπως διευκρίνισε όμως δεν θα υποδυθεί τον εαυτό του, παρότι θα προσθέσει κάποιες προσωπικές πινελιές στο ρόλο. «Αν οι τηλεθεατές θεωρούν ότι μου ταιριάζει αυτός ο χαρακτήρας, τότε κάνω καλά τη δουλειά μου», είπε στους δημοσιογράφους ο 43χρονος LeBlanc. «Δεν το κρίνω ως αρνητικό. Το θεωρώ κομπλιμέντο», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο LeBlanc, αρνήθηκε τις περισσότερες τηλεοπτικές προτάσεις μετά τα «Φιλαράκια» και το spin-off σήριαλ «Joey» που ακολούθησε γιατί ύστερα από 12 χρόνια παίζοντας τον ίδιο χαρακτήρα, ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα για να περάσει λίγο χρόνο με την κόρη του. Δέχτηκε όμως την πρόταση για τα «Episodes», που θα βγουν στον αέρα τον Ιανουάριο, μετά από μία μόλις συνάντηση, κυρίως επειδή τη σειρά συνυπογράφει ένας εκ των δημιουργών του «Friends», ο David Crane.

Στην ίδια συνέντευξη ο Matt LeBlanc αποκάλυψε προς έκπληξη πολλών ότι σχεδόν στο σύνολο της 12ετίας που συμμετείχε στα Φιλαράκια έβαφε τα μαλλιά του καθώς είχε αρχίσει να «γκριζάρει» από νωρίς. Απ’ ότι φαίνεται το μυστικό αυτό είχε ιδιαίτερη σημασία και δεν είχε αποκαλυφθεί ως τώρα από κανέναν συντελεστή της σειράς.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: