Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΔΡΑ.....



πηγη:stakarfia.blogspot.com

Ένας νεαρός άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης (17/6) στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου, στην περιοχή του Ταύρου.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 9:15 το πρωί ένας νεαρός άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων επεχείρησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή, κοντά στην Ιερά Οδό, τη στιγμή που διερχόταν η αμαξοστοιχία 4307, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Πειραιά.
Ο 35χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρισκόταν στις ράγες του τρένου τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Ο οδηγός, μόλις αντελήφθη τι ακριβώς συνέβη, ακινητοποίησε την αμαξοστοιχία, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο άνδρα.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο 35χρονος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει ή αν πρόκειται για δυστύχημα. Στον τόπο του δυστυχήματος βρίσκεται κλιμάκιο της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της σορού.

Ο νεαρός άνδρας παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. H ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για το συμβάν.

cosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: