Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αποδοκιμασίες οπαδών κατά των «ερυθρόλευκων»



Έντονες αποδοκιμασίες κατά της αποστολής του Ολυμπιακού


Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οπαδοί της ομάδας την Αποστόλη των «ερυθρόλευκων», μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να αποχωρήσουν οι παίκτες.

Ο Γιάννης Μώραλης μετέφερε από το Τελ Αβίβ την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

"Αποκλειστήκαμε από υποδεέστερη ομάδα.Το μήνυμα εστάλη προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρούμε τον αποκλεισμό κάτι άσχημο για εμάς γιατί θέλαμε πολύ τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη και σκοπεύει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση των στόχων, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Είναι αυτονόητο ότι η απαράδεκτη ενέργεια του Ντιόγκο θα τιμωρτηθεί ανάλογα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη διαιτησία. Η κακή απόδοση από την πλευράς μας, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή (6/8) με τον κ. Λίνεν".

Την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 1-0, ανέλαβε ο Λίνεν λίγο μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που άφησε εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, θεωρείται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: