Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Lost-Ολοκληρώθηκε η σειρά φαινόμενο



Ήταν το πιο δημοφιλές αεροπορικό δυστύχημα όλων των εποχών… και ίσως το πιο συζητημένο.Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που το αεροπλάνο της πτήσης 815 της Oceanic συνετρίβη στο πρώτο επεισόδιο του "Lost" το 2004.Η τηλεοπτική σειρά που έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο έφτασε στο τέλος της. Μετά από 6 συνεχόμενους κύκλους και 121 επεισόδια, το «Lost» έριξε οριστικά την αυλαία του χτες Κυριακή 23 Μαίου στο αμερικανικό κανάλι ABC.Το τελευταίο επεισόδιο ήταν "χορταστικό", και μεγαλύτερο σε διάρκεια. Χωρίς να έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτε στον Τύπο μέχρι την τελευταία στιγμή για το μεγάλο φινάλε αλλά και χωρίς την παραμικρή ιδέα για την εξέλιξη, εκατομμύρια θεατές του Lost, καθηλώθηκαν στους δέκτες τους χθες βράδυ.

Η συντριβή του αεροπλάνου της πτήσης 815 της Οσεάνικ
Εκτελούσε το δρομολόγιο Σύδνεϋ-Λος Άντζελες όταν ξαφνικά συντρίβεται σε κάποιο εξωτικό νησί του Ειρηνικού. Απολογισμός να επιζήσουν 71 άτομα,σε ένα φαινομενικά έρημο νησί.Τίποτα όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μετά από 121 επεισόδια βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να , προσπαθούν να αντιληφθούν αυτή την καθημερινότητα αλλά και να δραπετεύσουν αυτό το περίεργο νησί. Τελικά, μόλις 6 από αυτούς τα καταφέρνουν… και στη συνέχεια επιστρέφουν στο νησί για να λύσουν τους παλιούς τους λογαριασμούς…Στο lost ποτέ δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει κάτι. Την απάντηση θα τη βρεις στα επόμενα επεισόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Παγκόσμια υπερπαραγωγή
Το ABC που ήταν υπεύθυνο για την παράγωγη ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε γυρίσματα στο εξωτικό νησί Οάχου της Χαβάης αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, όπως στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, την Κορέα, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και αλλού.


ΠΗΓΗ:http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: