Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Χωρίς διόδια... Διαμαρτυρία για τις τιμές αλλά και για το μνημόνιο στο ύψος της Θήβας


Σε άνοιγμα των διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Θήβας θα προχωρήσουν το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 11 το πρωί τα μέλη των Εργατικών Κέντρων Θήβας, Λιβαδειάς, Εύβοιας και Ευρυτανίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως λένε, για το μνημόνιο συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και μέλη επιτροπών που διαμαρτύρονται για τις τιμές των διοδίων.
Επίσης η Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Μακεδονίας καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Κυριακή 6 Ιουνίου από τις 10.00 έως τις 13.00 στα διόδια του Μοσχοχωρίου και τα διόδια του Μακρυχωρίου που περιλαμβάνει απελευθέρωση των διοδίων και «μοίρασμα υλικού κατά της πολιτικής των εταιριών διοδίων που πλήττει θανάσιμα το κλάδο τους» όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους. Ακόμη συγκέντρωση στα διόδια Αφιδνών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα τα μέλη της επιτροπής «Διόδια Stop».
Και στις τρεις περιπτώσεις κατά την διάρκεια της κινητοποίησης οι μπάρες των διοδίων θα ανοίξουν και οι οδηγοί θα διέρχονται χωρίς να πληρώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: