Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Έδειραν το Μπάγεβιτς!




Τρικοσμικές σκηνές έγιναν στο "Ελ Πάσο"

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας, στην φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ. Το ματς διεκόπη στο 87ο λεπτό όταν οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, που αν και μπροστά στο γεγονός παρέμεναν θεατές.

Τα χτυπήματα στον 62χρονο Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος αρχικά αντέδρασε και ανταπέδωσε τις γροθιές, ήταν τέτοιου μεγέθους, που σε κάποιο σημείο έπεσε στο έδαφος. Ήταν τέτοιο το μένος των οπαδών, που συνέχιζαν να τον χτυπούν κι ενώ ήταν πεσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει.

Όλες αυτές οι τρικοσμικές σκηνές έγιναν στο "Ελ Πάσο" υπό το βλέμμα του βοηθού προπονητή της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Νταντί Γιουνάιτεντ, Πολ Χέγκαρτι, ο οποίος πήρε και αυτός...μια γεύση από το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2010.

Μιλώντας στο "novasports", ο προπονητής της Καλλιθέας, Στάθης Σταθόπουλος τόνισε: "Είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα! Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα! Είναι δυνατόν να δέρνουν τον Μπάγεβιτς; Για ποιον λόγο να χτυπήσουν τον Μπάγεβιτς; Είπαμε να κάνουμε ένα φιλικό, μας έκανε την τιμή η ΑΕΚ και είδατε τι έγινε! Είναι ντροπή!"

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλιθέα ήταν μπροστά στο σκορ με τέρματα των Κατσαρού (6΄) και Μαρουκάκη (58΄) ενώ η ΑΕΚ είχε μειώσει με τον Μπλάνκο στο 68΄. Στο 45΄ η Ένωση είχε δοκάρι σε σουτ του Λυμπερόπουλου.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: