Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Aσυναρτησίες για τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου από τον Ιρανό πρόεδρο


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ...ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....;

Ασυναρτησίες από τον πρόεδρο του Ιράν Μ.Αχμαντινετζάντ για τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου λέγοντας ότι οι απώλειες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σκόπιμα διογκώθηκαν.

Σε ομιλία του σε εκδήλωση στην Τεχεράνη, ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ο αριθμός των νεκρών στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν τόσο υψηλός όσο παρουσιάσθηκε και πως οι «Σιωνιστές» που εργάζονταν εκεί είχαν ειδοποιηθεί μία ημέρα πριν να μην μεταβούν στην εργασία τους.

Επίσης, πρόσθεσε πως η επίθεση χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για να εισβάλουν οι ΗΠΑ στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

«Ποια είναι η ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου; Επί πέντε με έξι ημέρες και με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης, διαμόρφωσαν και προετοίμασαν την κοινή γνώμη έτσι ώστε ο καθένας να θεωρεί πως ήταν δικαίωμά τους να επιτεθούν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν», τόνισε ο ίδιος σε ομιλία του, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

«Ανακοίνωσαν πως 3.000 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, όμως δεν υπάρχουν αναφορές που αναφέρουν τα ονόματά τους. Μπορεί εσείς να τα είδατε, εγώ όμως όχι», δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ. Επισημαίνεται ότι στο διαδίκτυο υπάρχει διαθέσιμος κατάλογος με τα ονόματα των συνολικά 2.995 νεκρών της 11ης Σεπτεμβρίου από 90 χώρες.

Στη σημερινή του ομιλία, ο Αχμαντινετζάντ επανέλαβε την πεποίθησή του πως το Ολοκαύτωμα χαλκεύτηκε ώστε να δικαιολογήσει την δημιουργία του Ισραήλ: «Μηχανεύθηκαν ένα γεγονός, το ούτως καλούμενο Ολοκαύτωμα, το οποίο αργότερα χρησιμοποίησαν ως βάση για την αθώωση μίας ολόκληρης ομάδας», τόνισε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: