Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Εχθές το βράδυ πραγματοποίησε στη Λαμία την πρωτεύσουσα του νομου Φθιώτιδας ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Σταυρογιάννης!
για να απευθύνει το λόγο του ο υποψηφιος βουλευτης είχε στηθεί μία εξέδρα σε ένα σημείο δίπλα απο τη Πλατεία Ελευθερίας (κεντρική πλατεία της πόλης) με αποτέλεσμα να κλείσουν ΟΛΟΙ οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο της πόλης και αρκετοί κάτοικοι που επιθυμούσαν να κατέβουν στο κέντρο με το αυτοκίνητο τους αναγκάστηκαν να ταλαιπωρηθούν οδηγώντας στους στενούς περιφερειακούς δρόμους!!
αυτό που διακωμωδεί περισσότερο την όλη κατάσταση είναι ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε για να μιλήσει ο υποψηφιος βουλευτής ενώπιον όχι παραπάνω από 200 άτομα!!
να καλά διαβάζετε 200 διακόσια άτομα!!!!!!!
τα οποία άτομα παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (εν αντιθέση με τους θαμωνες των καφε της πλατείας) την ομιλία του κυριου Σταυρογιάννη.
εκ των υστέρων καταλαβα οτι το ενδιαφέρον δεν ήταν για αυτά που εξέφραζε ο υποψήφιος , αλλά ήταν γιατί δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς έλεγε ο υποψήφιος μιας και αντί να ομιλεί, κραύγαζε στο μικρόφωνο ,με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου και ο ακροατής να αναρωτιέται τι ακριβώς ακούει!!!!
παιδιά (βουλευτες) δε χρειάζεται να φωνάζεται για να σας ακούσουμε ή "ακούσουμε" χαζοί δεν είμαστε
και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "φωνάζει ο κλέφτης (στην περιπτωση μας ο βουλευτης) για να φοβηθεί ο νοικοκύρης (ο καθε ακροατης όχι απαραίτητα νεοδημοκράτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: