Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ανοίγει νωρίς η αυλαία για τις πρωινή ενημερωτική ζώνη στην TV.


Η έντονη επικαιρότητα επισπεύδει τις επιστροφές των «μεγάλων» ονομάτων στις τηλεοπτικές συχνότητες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικότερα στην ανταγωνιστική ζώνη της πρωινής ενημέρωσης το νήμα κόβεται υπερβολικά νωρίς αφού η κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα (σε συνδυασμό με την έναρξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων) προσφέρει ειδήσεις. Για όσους λοιπόν απολαμβάνουν τον πρωινό τους καφέ μπροστά στην τηλεόραση οι επιλογές τους για το επόμενο διάστημα διαμορφώνονται ως εξής…

Ήδη από την περασμένη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, βρίσκεται στη θέση της, στην παρουσίαση της εκπομπής «Σκάι τώρα», η Πόπη Τσαπανίδου. Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο MEGA η σκυτάλη από τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη θα περάσει στον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη με το «Κοινωνία ώρα Μega».

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου επιστρέφει και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αlter «Καλημέρα σας» με τον Γιώργο Αυτιά, ενώ την ίδια ημέρα επιστρέφει και η δημοσιογράφος της ΝΕΤ Μαρία Σαράφογλου στην παρουσίαση της εκπομπής «Συμβαίνει τώρα». 30 Αυγούστου θα συναντηθούν στο πλατό του ΣΚΑΙ και οι παρουσιαστές της «Πρώτης γραμμής», Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου.

Στον ΑΝΤ1 η ημερομηνία κλειδί είναι η 20η Σεπτέμβρη, οπότε προγραμματίζεται να επιστρέψει το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ η έναρξη της εκπομπής «10 με 1 μαζί» με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο τοποθετείται μία ή δύο βδομάδες αργότερα.

Στις 13 Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου) δίνουν ραντεβού οι δύο πιο light επιλογές ενημέρωσης, η «Πρωινή Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη στο STAR και το «Πάνω στην ώρα» στον ALPHA.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: