Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ρεζίλι ο Κώστας Χαρδαβέλλας!

Άποψη του infoblog.gr για την «αποκάλυψη» του Κώστα Χαρδαβέλλα.
Η μανία των δημοσιογράφων να προβάλλουν αποκλειστικά θέματα είναι μεγάλη. Ανταγωνισμός ανάμεσα στους μεγαλοδημοσιογράφους για το ποιά τηλεοπτική εκπομπή ή ποιό site θα δημοσιεύσει τα πιο πολλά αποκλειστικά και πιασάρικα θέματα.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανακοινώνει ότι κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τα πετρέλαια στο Αιγαίο (το άρθρο εδώ).
Στο άρθρο γράφει :«συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μεγάλη συνωμοσία με τα ελληνικά πετρέλαια ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Η.Π.Α».
Μόνο που όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο , την αποκάλυψη αυτή την είχε κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης το έτος 2000 , μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής. Έντεκα χρόνια πρίν !


Όπως βλέπετε στο βίντεο , όχι μόνο αποκαλύπτει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με ΗΠΑ και Τουρκία αλλά , αναφέρει και τα ποσοστά συμμετοχής των κερδών.
30 % η Ελλάδα
30% η Τουρκία
40% οι ΗΠΑ
Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας σε παλιότερο δημοσίευμα του είχε προβεί σε δεύτερη γκάφα όταν είχε αναρτήσει ως θέμα Αποκλειστικό , τις λεπτομέρειες της πτώσης του αδικοχαμένου πιλότου Ηλιάκη , ένα θέμα που είχε αναλύσει η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ στις 23-07-2006 , δηλαδή τέσσερα χρόνια πρίν ! ( To taxalia.blogspot.com αυτοί οι Σαλονικείς :p το είχαν ψάξει το θέμα και το είχαν αναρτήσει με τίτλο : Κώστα Χαρδαβέλλα μην κάνεις τέτοια και ρεζιλεύεσαι όπου το είχαμε αναδημοσιεύσει και εμείς)
Οι δημοσιεύσεις αυτές μας θυμίζουν κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίες είχαν παρουσιάσει ως «νέο» τη γνωστή σε όλους φωτογραφία του έμβρυου που κρατάει το χέρι του χειρουργού (η οποία αποτελεί και αυτή έναν αστικό μύθο). «Νέο» ηλικίας μόνο 7 ετών! Ναι, καλά διαβάσατε, κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2003, όπως μπορείτε να δείτε εδώ
Για να μη γράψουμε για άλλες γκάφες κυρίως του Alter που παρουσίαζαν αναστημένο το Γέροντα Παίσιο…
Κύριοι δημοσιογράφοι ότι κι αν κάνετε ότι κι αν γράφετε δε θα καταφέρετε ποτέ να γίνετε πιο διάσημοι από μια μπουγάτσα (με τυρί).

Δεν υπάρχουν σχόλια: