Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσε τους γονείς του επειδή τον είπαν τεμπέλη!


Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση ότι ένας 35χρονος άντρας από το Κρόιντον, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του και τον πατέρα του -έναν συνταξιούχο διευθυντή σχολείου- επειδή του είπαν να…σοβαρευτεί!

Αν και 35 ετών, ο Daniel Dighton ζούσε ακόμα με τους γονείς του, όπως ακριβώς στα χρόνια της εφηβείας του. Οι φίλοι του τον χαρακτηρίζουν φαντασιόπληκτο και «μυθοπλάστη» καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχε πει ψέματα για τη ζωή του.

Το βράδυ πριν τον φόνο , ο πατέρας του Daniel είδε ότι έλειπαν 80 ευρώ από το πορτοφόλι του. Όταν ρώτησε το γιο του, αν ήξερε κάτι, εκείνος του απάντησε αρνητικά.

Το ίδιο βράδυ ο Daniel βγήκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκεδάζοντας σε μπαρ και στριπτιτζάδικα της περιοχής.

Την επόμενη μέρα, ο Daniel και οι γονείς του θα ταξίδευαν στην Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο κύριος και η κυρία Dighton είχαν βγει για ψώνια αλλά μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντίκρισαν τον τεμπέλη γιο τους ξαπλωμένο στο κρεβάτι και μεθυσμένο.

Σαν κάθε πατέρας, ο κύριος Dighton συμβούλεψε τον γιο του να σταματήσει να ζει σαν έφηβος και να γίνει υπεύθυνο άτομο.

Φαίνεται όμως ότι αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να κάνουν έξαλλο τον Daniel.

Ο 35χρονος έτρεξε στην κουζίνα, πήρε δυο μεγάλα μαχαίρια και σκότωσε με τέσσερις μαχαιριές τον πατέρα του και με είκοσι την μητέρα του!

Ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές αγωνίας των γονιών και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν φρικιαστικό. Οι γονείς του Daniel κείτονταν στο πάτωμα, βουτηγμένοι στο αίμα. Ο Daniel κάπνιζε αμέριμνος στο δωμάτιό του όταν τον εντόπισαν.

«Ήταν απλά μια διαφωνία που βγήκε εκτός ελέγχου. Συνήθως δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», είπε ο 35χρονος την ώρα που οι αστυνομικοί του περνούσαν τις χειροπέδες.
Ο Dighton έμενε με τους γονείς του όλη του την ζωή.

Αν και 35 χρονών, δεν είχε καταφέρει να στεριώσει σε κάποια δουλειά. Πριν λίγους μήνες τον προσέλαβαν να διδάξει σαν δάσκαλος σε ένα σχολείο στην Ταϊλάνδη.

Η δουλειά ακυρώθηκε αλλά μην αντέχοντας τον εξευτελισμό, ο μυθοπλάστης Daniel, παρίστανε για τέσσερις εβδομάδες στους φίλους του ότι βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, στέλνοντας τους ψεύτικα μηνύματα από το εξωτερικό.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: