Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Μαύρο ζευγάρι γέννησε λευκό και κατάξανθο παιδί!


Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα μαύρο ζευγάρι από το Leicester της Αγγλίας, όταν είδαν ότι το νεογέννητο παιδί τους είναι… λευκό και κατάξανθο!


Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του πατέρα Francis Tshibangu όταν είδε τον δεύτερο γιο του ήταν: «Wow! Είναι όντως δικό μου;!».

Ο άνδρας, μαζί με την σύζυγό του Arlette έχουν έναν ακόμα γιο, τον Seth, ο οποίος αντιπροσωπεύει απόλυτα την αφρικάνικη κληρονομιά του. Στην αντίθετη ακριβώς πλευρά βρίσκεται ο μόλις 11 μηνών αδερφός του, που σύμφωνα με του γιατρούς, όλα οφείλονται σε μια σπάνια γενετική ανωμαλία.

Ο 28χρονος Francis, που είναι γεννημένος στο Κονγκό, είπε σχετικά με την γέννηση του μικρού Daniel: «Είχα μείνει άφωνος και έβλεπα ότι οι γιατροί κοιτιόντουσαν μεταξύ τους σκεφτόμενοι ότι αποκλείεται να είναι δικό μου. Τότε κοίταξα την γυναίκα μου, μου χαμογέλασε και ήξερα ότι εγώ είμαι ο πατέρας».

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, και όπως λέει ο σύζυγος, «ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα απιστίας». Τώρα, και οι δυο θεωρούν τον νεότερο γιο τους ως το «θαύμα» που περίμεναν στη ζωή τους. Μάλιστα, όπως λένε, το ίδιο είχε συμβεί και στην προ-προ-προ-προγιαγιά της Arlette, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να συνέβη ξανά ύστερα από τόσα χρόνια.


http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: