Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Sex: Ποιες στάσεις είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου (σας)


Εσύ είσαι μπασκετμπολίστας και η κοπέλα σου όχι και το πρώτο μπόι. Εσύ είσαι θηρίο και η κοπέλα σου μοιάζει μαριονέτα στα χέρια σου. Κι όμως υπάρχουν στάσεις για να βολευτείτε μια χαρά.

Οι σωματικές διαφορές σας μπορεί να μην σε νοιάζουν και πολύ όταν περπατάτε χέρι-χέρι στη βολτούλα σας.Όταν όμως έρχεται η ώρα να δέσει το γλυκό, μπορεί να αποβούν μοιραίες. Όσο κι αν νομίζεις ότι μόλις ξαπλώσεις οι διαφορές θα λυθούν, θέληση να υπάρχει, σου έχω τις κατάλληλες συμβουλές για να κάνεις την σεξουαλική σου ζωή ακόμα πιο εύκολη.

Εγώ ο ημίμετρος και η κοπέλα μου η δίμετρη


Πάντα ονειρευόσουν μια δίμετρη γυναίκα δίπλα σου κι ας μην είσαι και το πρώτο μπόι. Και τώρα που την απέκτησες πως την ξαπλώνεις; Εύκολα. Της ζητάς να σου γυρίσει την πλάτη και κάνεις την “εισβολή” σου από πίσω. Η λεγόμενη στάση κουτάλα. Εκείνη δεν μοιάζει τέρας δίπλα σου μιας και είναι διπλωμένη και εσύ έχεις όλο το χώρο που χρειάζεσαι.
Εδώ πάλι το στα τέσσερα βολεύει μια χαρά. Όσο ψηλή κι αν είναι θα μετριάσεις την διαφορά. Δεν θα συμβούλευα να της προτείνεις να σε καβαλήσει, ή να το ρίξετε στην θρησκεία και το ιεραποστολικό, μιας και η διαφορά σας σ' αυτές τις στάσεις κάνει μπαμ.

Εγώ ο δίμετρος και η κοπέλα το 1.20

Όλα είναι μια χαρά όταν εκείνη είναι από πάνω, αλλά μόνο σ' αυτή την στάση θα μείνετε; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς στο ύψος σου και να φέρεις κι εκείνη. Πώς; Ο ένας τρόπος για να το πετύχεις είναι το σεξ στα όρθια. Με τέτοιο μπόι σίγουρα θα έχεις την δύναμη για να την κρατήσεις λίγο παραπάνω στα χέρια σου. Ακόμα κι αν κουραστείς σου έχω κι άλλες στάσεις.
Το σεξ στα τέσσερα σίγουρα δεν είναι εύκολο με την διαφορά ύψους. Αν όμως μείνεις όρθιος και υψώσεις την κοπέλα σου με την βοήθεια του καναπέ ή του κρεβατιού, θα δεις πως βολεύει μια χαρά. Επίσης, κάνε μια έρευνα στο σπίτι για δεις την ψηλότερη επιφάνεια. Το τραπέζι, ο πάγκος της κουζίνας ή μήπως το πλυντήριο; Όποια κι αν είναι, βάλε την να καθίσει πάνω και αγκάλιασε την όρθιος.

Εγώ το θεριό και η κοπέλα μου η μινιατούρα

Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια, κι εσύ φρόντισες να έχεις το ακριβότερο όλων. Αν την αρέσει ο ρόλος της καβαλάρισσας, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σαν πούπουλο θα είναι πάνω σου. Ακόμα και στο 69, αν την βάλεις από πάνω δεν έχεις κανένα φόβο. Το να είσαι όμως εσύ από πάνω, ακόμα κι αν στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, είναι λίγο επικίνδυνο. Μην την λιώσεις κιόλας.
Το στα όρθια επίσης είναι μια χαρά, σίγουρα έχεις την δύναμη να την κρατήσεις. Αν όμως το θεριό που έχεις γίνει δεν οφείλεται στο γυμναστήριο, αλλά στο ότι τρως σαν βόδι, πρόσεχε τις στάσεις που τα κορμιά σας έρχονται σε άμεση επαφή όπως στην αγκαλιά. Δεν είναι κι ότι καλύτερο να την χτυπάς με την κοιλιά σου κάθε φορά που μπαινοβγαίνεις.

Εγώ ο αδύνατος και η κοπέλα μου η νταρντάνα

Το να σου αρέσουν οι πιο παχουλές γυναίκες δεν είναι κακό. Το να την κουμαντάρεις στο κρεβάτι είναι το δύσκολο. Προς θεού μην την βάλεις από πάνω ή μην επιχειρήσεις το σεξ στα όρθια. Το έχεις χαμένο το παιχνίδι από χέρι. Από την άλλη το να την βάλεις στα τέσσερα ή το να τελειοποιήσεις το ιεραποστολικό, είναι ότι πρέπει για τα κυβικά σου.
Μπορείς βέβαια ν' ακολουθήσεις και τις συμβουλές για τους άντρες που δεν είναι πρώτο μπόι. Η στάση κουτάλα δηλαδή θα μπορούσε να σας βολέψει και να σας ικανοποιήσει και τους δύο, χωρίς πολύ κούραση.

http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: