Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αποσπαμένος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Χρυσόστομος Βούζας;



ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Η απόσπαση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσόστομου Βούζα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα πολιτικά στέκια των Ιωαννίνων. Από την προηγούμενη εβδομάδα,που διεξήχθησαν οι εκλογές των εργαζομένων στην ΔΕΗ,τα μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζουν σαν φειγ βολάν το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο στάθηκε αφορμή για να γίνει γνωστή η απόσπαση του κ. Βούζα. Με το έγγραφο αυτό,που σας παρουσιάζουμε σήμερα,η κεντρική εφορευτική επιτροπή,ζητά από την τοπική,να ασκήσει ο κ. Βούζας το εκλογικό του δικαίωμα στα Γιάννενα,μιας και θα βρίσκεται στην περιοχή. Να σας ενημερώσουμε,πως όλα όσα ισχυρίζονται οι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές,περί απόσπασής του,στο γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού δεν ισχύουν!Ο κ. Βούζας,σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,έχει αποσπατεί στην Ιπποκράτους και μάλιστα με εντολή του Γενικού Διευθυντή του κόμματος κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου!Για την υπόθεση όμως,δεν γνώριζαν τίποτε,τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου,όσο και ο Σωκράτης Ξυνίδης οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ!!!Τόσο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ,όσο και η νομαρχιακή επιτροπή,οφείλουν να δώσουν απαντήσεις:
-Είναι όντως αποσπασμένος ο γραμματέας στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα;Και από ποιο χρονικό διάστημα; Κι αν τελικά είναι, γιατί δεν παρουσιάζεται στη νέα του θέση;
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η σιωπή από μέρους τους,την ίδια μάλιστα στιγμή που οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ κυκλοφορούν αυτές τις φήμες περί απόσπασης στα πολιτικά στέκια της πόλης των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: