Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Διαβεβαιώσεις Χρυσοχοΐδη για τα ασφαλιστικά δικαιώματα των ενστόλων


Συναντήσεις με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών φορέων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών είχε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η συνάντηση έγινε μετά από επιστολή που είχαν στείλει τη Δευτέρα προς τον υπουργό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.
Οι συνδικαλιστές ζητούσαν από τον υπουργό να ενημερωθούν εάν και ποιες αλλαγές θα υπάρχουν στο ασφαλιστικό και στο συνταξιοδοτικό τους και πως θα παραμείνουν βιώσιμα τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης άκουσε τις απόψεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας και τους ζήτησε να ξανασυναντηθούν αφού πρώτα συνομιλήσει με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με το θέμα και παράλληλα να του φέρουν συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: