Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σφαίρες σε σχολείο της Πάτρας!


Για δυο συνεχείς ημέρες, οι υπεύθυνοι ενός σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα καλούσαν την Αστυνομία επειδή έβρισκαν… σφαίρες σκορπισμένες σε διάφορα σημεία! Παρά τις έρευνες που ήταν εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι άλλο, αλλά και δεν εξακριβώθηκε πώς και για ποιο λόγο κάποιοι άφηναν τα… πυρομαχικά τους μέσα σε ένα σχολείο!

Η περίεργη υπόθεση απασχόλησε για πρώτη φορά την Ασφάλεια στις 14 Οκτωβρίου, όταν η φύλακας του 10ου Γυμνασίου της Πάτρας εντόπισε μία σφαίρα σε έναν από τους χώρους του κτιρίου και, αφού ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, κάλεσαν την Αστυνομία. Όμως, και την επόμενη ημέρα, η φύλακας βρήκε δύο ακόμη σφαίρες σε άλλο σημείο του σχολικού κτιρίου!

Τα ευρήματα παραδόθηκαν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία που διαπίστωσε ότι οι σφαίρες προέρχονταν από όπλο των 9 χιλιοστών και τις έστειλαν στα εργαστήρια για εξέταση… Όμως, παραμένει μυστήριο το πώς βρέθηκαν μέσα στο σχολικό συγκρότημα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα σχολείο μετατράπηκε ξαφνικά σε «άντρο» ενόπλων –και μάλιστα αρκετά… απρόσεκτων!- και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να πρόκειται για κακόγουστη φάρσα κάποιου μαθητή!
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: