Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δράμα... Bρέθηκε 39χρονος θαμμένος σε κοτέτσι σπιτιού


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ένας 20χρονος νεαρός και μία 40χρονη γυναίκα στο σπίτι των οποίων και συγκεκριμένα μέσα στο κοτέτσι βρέθηκε θαμμένη σε βάθος 1,5 μέτρου η σορός ενός 39χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις αρχές Ιουνίου.
Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν σε αυτή για διαφορές που είχαν μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση του 39χρονου κατοίκου Δράμας, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν ο 20χρονος μαζί με την 40χρονη στους Σιταγρούς Δράμας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε σε κοτέτσι στην αυλή θαμμένη η σορός του 39χρονου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δράμας συνέλαβαν τα δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 20χρονος πριν από ένα μήνα περίπου στραγγάλισε με σχοινί το θύμα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της 40χρονης έθαψαν τη σορό.
Επίσης, ο 20χρονος αφαίρεσε την κάρτα ανάληψης χρημάτων του θύματος, με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών.
Επιπλέον, στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσαν από κοινού οι δράστες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: