Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δέσμευσαν την περιουσία του Αντώνη Ρέμου

Σε νέο δικαστικό κυκεώνα έχει μπει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μετά την οικονομική περιπέτεια που είχε με τον Ηρακλή, (άπό τον οποίο υποστηρίζει ότι έχασε πολλά λεφτά), μπαίνει σε νέα διαμάχη, αυτή τη φορά με την παλιά του εταιρεία Sony Music, στην οποία δεν ανήκει πλέον.
Ο τραγουδιστής που πριν από περίπου τέσσερα χρόνια άφησε την Sony για την Heaven, έχει έλθει αντιμέτωπος με δύο πολύ βασικά προβλήματα: Το ένα είναι ότι υποχρεούται να καταβάλλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην πρώην εταιρεία του και το δεύτερο ότι η Sony δικαιώθηκε δικαστικά, αφού μετά από αίτηση

Ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, κατάφερε να δεσμεύσει την περιουσία του για τουλάχιστον δύο χρόνια. Κατ’ αρχήν λοιπόν, ο τραγουδιστής οφείλει να καταβάλει στην παλιά του εταιρεία το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, καθώς η Sony τον κατηγορεί για αντισυμβατική συμπεριφορά και για μη εκτέλεση των υποχρεώσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν η ηχογράφηση και κάποιων άλλων live εκδόσεων, γνωστών και ως best-of, καθώς και η παράδοση τριών ακόμη δίσκων.



H συνεργασία Ρέμου-Sony έληξε το 2006. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ξεκίνησε ένας πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Sony να κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή. Η Sony δικαιώθηκε κι έτσι με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απαγόρευσε την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου. Τώρα, ο ίδιος έχει αναγκαστεί να σταματήσει οποιαδήποτε οικονομική του συναλλαγή για δύο χρόνια, ενώ δεν μπορεί να μεταβιβάσει κανένα περιουσιακό, είτε κινητό, είτε ακίνητο στοιχείο του. Όσοι μπουν σε οικονομικές συναλλαγές με τον τραγουδιστή δεν θα μπορούν να του καταβάλλουν τα χρήματα που του οφείλουν αλλά θα τα καταβάλλουν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στα τέλη του 2012. Αυτό για εκείνον σημαίνει επαγγελματικό «έμφραγμα», ιδίως σε αυτή την χρονική στιγμή που ξεκινά τις εμφανίσεις του με την Ελενα Παπαρίζου.



Στο πλευρό του τραγουδιστή στέκεται συνεχώς η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Παρά το γεγονός ότι οποιαδήποτε πιθανότητα για επισημοποίηση της σχέσης τους αυτή τη στιγμή πέφτει στο κενό, εκείνη δεν πτοείται και δηλώνει πως θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, οποιοδήποτε και εάν είναι το τίμημα.



Πηγή: Ciao

Δεν υπάρχουν σχόλια: