Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Έγινα προφήτης, είμαι αριστερός.

Γράφει ο 29-26
Άκουσα με ενδιαφέρον χθες το βράδυ τον κ. Λαφαζάνη να λέει πομπωδώς ότι το ελληνικό χρέος είναι μη αναστρέψιμο, ότι πρέπει να πάμε στη δραχμή, να περικόψουμε (haircut) μέρος του χρέους κλπ.
Ο κ. Λαφαζάνης είναι παλιός στο κοινοβούλιο. Τι έλεγε άραγε κατά την διάρκεια των ετών που δημιουργήθηκε αυτό το μη αναστρέψιμο χρέος; Σαν γνήσιος αριστερός ζητούσε πρόσθετες παροχές για τους εργαζόμενους, λιγότερους φόρους άρα και περισσότερα δάνεια για να καλυφθούν αυτές οι παροχές.
Και κάπου εδώ
ξεδιπλώνεται ο πλήρης παραλογισμός αυτού του είδους των πολιτικών που ζητούν για χρόνια πολλά, έξοδα (και δάνεια) και κατόπιν έρχονται να εκτιμήσουν την κακή πορεία του χρέους της χώρας που θα καταστρέψει την χώρα. Κάτι σαν αυτόεκπληρούμενη προφητεία.
Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους πολιτικούς άνδρες. Σε συνδυασμό με αυτούς που κυβέρνησαν μας οδήγησαν κατευθείαν στον γκρεμό. Το τραγικότερο είναι ότι η επόμενη νέα βουλή, όποτε και αν γίνουν εκλογές, θα αποτελείται από τα ίδια γκρίζα πρόσωπα, τους προφήτες που προβλέπουν το μαύρο μέλλον που οι ίδιοι διαμορφώνουν.

 http://himaira.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!