Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Προσκύνησαν "την "Queen B"



Συνάντηση Αννας Βίσση με Δέσποινα Βανδή για τα μάτια της Beyonce! Και οι δύο έσπευσαν να παρακολουθήσουν την «Queen B» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, μαζί με στρατιά διασήμων! Η Beyonce, που έφτασε το Σάββατο το πρωί στην Ελλάδα με τη μαμά της (λίγο πριν τη συναυλία έκλεψε τα φλας στην παρουσίαση της κολεξιόν της μητέρας της), έκανε το Ολυμπιακό Στάδιο να σειστεί στο άκουσμα των hits της. Το έναυσμα δόθηκε με τις ατάκες «Αthens, Greece! I am... yours! Thank you so much!»


Οι καλύτερες στιγμές του show-υπερπαραγωγή

H ντίβα τραγούδησε τα «Χρόνια πολλά» και αφιέρωσε το «Halo» στον Michael Jackson. Ενώ ερμήνευε το τραγούδι, κατέβηκε στην αρένα και έσφιξε τα χέρια των θαυμαστών της. Στο video wall είδαμε στιγμές από τη ζωή της με τον μπαμπά της ενώ τραγουδούσε κομμάτια του Jackson. Ζήτησε μάλιστα απ’ όλους να ενεργοποιήσουν το φως στα κινητά τους ενώ ερμήνευε το «Forever Young». Από τις ωραιότερες στιγμές, η ερμηνεία του «Listen», που αφιέρωσε στον Barack Obama (η μορφή του οποίου «φιγούραρε» την ίδια στιγμή στο video wall).

Ενα ακόμα highlight ήταν όταν ερμήνευσε το «Say my name». Κατέβηκε στην ειδική πασαρέλα που της έδινε τη δυνατότητα να είναι ανάμεσα στον κόσμο και ρώτησε ένα fan: «What’s your name?» Εκείνος της απάντησε: «Vangelis!» Η ίδια τον ρώτησε «What’s my name?» και εκείνος της είπε: «Beyonce!» Ακολούθησε η ερμηνεία του κομματιού κι έγινε πανικός.

Μέχρι και νύφη ντύθηκε. Ανέβηκε μόνη στη σκηνή -συνοδευόμενη μόνο από πιάνο, τραγουδώντας το «Ave Maria»- συγκινώντας το πλήθος. Πρακτικά, το καλύτερο μέρος του show ήταν όταν πέταξε τα πανάκριβα γυαλιά της -από Swarovski- στην αρένα. Οι Ελληνες support Goin’ Through, NEBMA & Professional SinnerZ ανέβηκαν μαζί στη σκηνή κι έκαναν το πιο καυτό warm-up!

Δεν υπάρχουν σχόλια: