Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σοκαριστικές λεπτομέρειες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, για το οποίο μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί και το «Άμπερ Αλέρτ».

Το πτώμα της ανήλικης βρέθηκε στις 5 περίπου το πρωί της Δευτέρας, σε πηγάδι στην αγροτική περιοχή, ενώ συνελήφθη ένας 41χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης κακοποίησε το παιδί και στη συνέχεια το έριξε ζωντανό σε πηγάδι λίγο έξω από το χωριό όπου διέμενε το άτυχο κορίτσι.

Η αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι εξαφανίστηκε η 11χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στο Ελαιοχώρι, από τον Οκτώβριο του 2009.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, την ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους και κλιμάκιο κοινωνιολόγων και ψυχολόγων από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Το σοκαριστικό της υπόθεση είναι ότι στις έρευνες συμμετείχε και ο 41χρονος Αλβανός.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του δράστη, καθώς ο 41χρνος ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν από την πλατεία του χωριού όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 11χρονη. Μετά από πολύωρη ανάκριση ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντα παράλληλα το σημείο που έριξε την 11χρονη.

Σύμφωνα με την ομολογία του, επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια, το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, εφτά χιλιόμετρα από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, που υπήρχε στο σημείο εκείνο, με νερό βάθους περίπου δέκα μέτρων.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: